Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Formel 1: Spænding garanteret til Raceday d. 14 april 2019

Formel 1: Spænding garanteret til Raceday d. 14 april 2019

Brisca Formula 1 - Sheffield, 14th April 2019 - Full meeting

formel 1 14 april 2019

Formel 1 på 14. april 2019 – Et kig på Bahrain Grand Prix

Bahrain Grand Prix 2019 blev afholdt den 14. april og var det andet løb i Formel 1-sæsonen 2019. Løbet blev afholdt på Bahrain International Circuit i Sakhir, Bahrain. Der var stor spænding om løbet, da Mercedes og Ferrari kæmpede om sejren i den første Grand Prix, og det var uklart, hvem der ville komme foran i Bahrain. Løbet blev set af millioner af fans verden over, og det var en spændende affære.

Raceopsætning

Træningerne for Bahrain Grand Prix begyndte 12. april 2019, hvor der blev kørt tre forskellige træninger. Mercedes’ Valtteri Bottas var hurtigst i alle tre træninger, mens teamkollegaen Lewis Hamilton var anden hurtigste i træningerne. Ferrari’s Sebastian Vettel og Charles Leclerc var tredje og fjerde hurtigste i træningerne.

I kvalifikationen blev Lewis Hamilton den hurtigste, hvilket var hans 8. pole position i Bahrain Grand Prix. Han blev efterfulgt af hans holdkammerat Valtteri Bottas og Ferrari’s Sebastian Vettel. Charles Leclerc fra Ferrari, som havde kæmpet om sejren i den første Grand Prix, fik en fejl i sin sidste kvalifikationsrunde og blev placeret som fjerde hurtigste.

Løbet

Løbet startede med Lewis Hamilton i førersædet, mens hans teamkollega Valtteri Bottas var lige efter ham. Sebastian Vettel var på tredjepladsen, mens Charles Leclerc var på en skuffende syvendeplads efter en lidt rodet start.

Efter ca. 10 omgange kom der en sikkerhedsbil på banen, da to biler, som kæmpede om en lav placering, kolliderede. Sikkerhedsbilen blev trukket tilbage efter et par omgange, og løbet fortsatte.

På lap 23 startede den mest dramatiske del af løbet, da Charles Leclerc fik problemer med sit kraftige motor og mistede hastigheden. Efter et par forsøg på at genstarte bilen, gik den endelig i gang, men det var for sent for Leclerc. Han faldt helt tilbage til sidste plads og var ude af kampen om sejren.

Resten af løbet var en kamp mellem Mercedes og Ferrari. Hamilton førte løbet, men hans teamkollega Valtteri Bottas og Ferrari’s Sebastian Vettel holdt sig tæt bag ham i næsten hele løbet. Der var mange spændende øjeblikke, hvor Bottas og Vettel forsøgte at overhale Hamilton, men lykkedes ikke.

I sidste ende var det Lewis Hamilton, som vandt Bahrain Grand Prix for anden år i træk, mens hans teamkollega Valtteri Bottas var anden og Ferrari’s Sebastian Vettel var tredje. Det var Hamiltons 74. sejr i Formel 1-sammenhæng. Han var glad for at have vundet et andet løb i træk og tænkte nu på sit næste løb i Kina.

Layoutet af banen

Bahrain International Circuit er en 5,4 km lang bane, som har en unik opbygning. Banen er kendt for sine lange lige stræk, hvor bilisterne kan opnå høje hastigheder, før de tager forskellige sving på banen. I alt er der 15 sving på banen, og et af de mest udfordrende sving er det niende, som kræver en hurtig acceleration og en præcis forberedelse for at undgå at miste fart.

Bahrain International Circuit er også kendt for dets pit-strækning, som er en af de længste i Formel 1-sammenhæng. Pit-strækningen er 290 meter lang, hvilket giver holdene mulighed for at gennemføre hurtige pitstop. Banen er som regel varm og støvet, hvilket kan være en udfordring for bilisterne.

FAQs

Hvem er favoritterne til at vinde Formel 1 i år?

Der er ingen tvivl om, at Mercedes og Ferrari er favoritterne til at vinde Formel 1 i år. Begge hold har stærke kørere og en fantastisk bil, som har bevist at have overlegen hastighed i de første par løb af sæsonen. Det ville være interessant at se, om andre hold kan udfordre Mercedes og Ferrari senere i sæsonen.

Hvilke hold og kørere konkurrerer i Formel 1?

I øjeblikket konkurrerer 10 hold og 20 kørere i Formel 1. Holdene er: Mercedes, Ferrari, Red Bull Racing, Renault, Haas F1 Team, McLaren, Racing Point, Alfa Romeo Racing, Toro Rosso og Williams. Kørerne er: Lewis Hamilton (Mercedes), Sebastian Vettel (Ferrari), Valtteri Bottas (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari), Max Verstappen (Red Bull Racing), Pierre Gasly (Red Bull Racing), Nico Hülkenberg (Renault), Daniel Ricciardo (Renault), Kevin Magnussen (Haas F1 Team), Romain Grosjean (Haas F1 Team), Lando Norris (McLaren), Carlos Sainz (McLaren), Sergio Pérez (Racing Point), Lance Stroll (Racing Point), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo Racing), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo Racing), Daniil Kvyat (Toro Rosso), Alexander Albon (Toro Rosso), George Russell (Williams) og Robert Kubica (Williams).

Hvornår er det næste Formel 1-løb?

Det næste Formel 1-løb vil finde sted den 28. april 2019 i Kina. Det vil være det tredje løb i sæsonen 2019. Resten af løbsplanen ser således ud: Aserbajdsjan (5. maj), Spanien (12. maj), Monaco (26. maj), Canada (9. juni), Frankrig (23. juni), Østrig (30. juni), Storbritannien (14. juli), Tyskland (28. juli), Ungarn (4. august), Belgien (1. september), Italien (8. september), Singapore (22. september), Rusland (29. september), Japan (13. oktober), Mexico (27. oktober), USA (3. november), Brasilien (17. november) og Abu Dhabi (1. december).

Hvordan vinder man et Formel 1-løb?

For at vinde et Formel 1-løb skal en kører konkurrere om at køre forbi den anden kører og til sidst krydse mållinjen først. Løbet består af en række omgange, hvor hver kører skal køre så hurtigt som muligt på banen. Holdene og kørerne kan vælge deres egen strategi i løbet og skal have en god balance mellem at være hurtige og konstante på banen. En kører kan også vinde ved at få sin modstander til at begå en fejl eller konkurrere hårdt i pitstop-området.

Konklusion

Bahrain Grand Prix 2019 var en spændende kamp mellem Mercedes og Ferrari, og det var endnu en interessant dag for Formel 1-fans verden over. Lewis Hamilton viste igen sin dygtighed og holdkammerat Valtteri Bottas var tæt på at vinde løbet. Ferrari havde en lidt skuffende dag, men holdet kan stadig vinde mange løb i sæsonen 2019. Med tre forskellige vindere i de første tre løb af sæsonen, vil det være interessant at se, hvem der vil dominere sæsonen.

Søgeord søgt af brugere: 2019 chinese grand prix results, 2019 chinese grand prix qualifying, 2020 chinese grand prix, f1 canada results, 2019 f1 schedule results, monza 2019 f1, hungary 2019 f1, F1 2020

Se videoen om “formel 1 14 april 2019”

Brisca Formula 1 – Sheffield, 14th April 2019 – Full meeting

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til formel 1 14 april 2019

Brisca Formula 1 - Sheffield, 14th April 2019 - Full meeting
Brisca Formula 1 – Sheffield, 14th April 2019 – Full meeting

2019 chinese grand prix results

Den kinesiske Grand Prix afholdes hvert år på Shanghai International Circuit i Shanghai, Kina. Det er en del af Formel 1 World Championship og er en af ​​de mest spændende motorsportbegivenheder i verden. I år fandt løbet sted den 14. april 2019, og det var en eksplosiv og spændende affære.

Mercedes-holdet fortsatte deres herredømme i løbet og sikrede deres tredje sejr i træk i denne sæson. Lewis Hamilton havde en fremragende race og viste sin førerkunst med en flot sejr foran sin holdkammerat, Valtteri Bottas. Ferrari-holdet havde en svær weekend og kunne ikke matche Mercedes’ tempo. Sebastian Vettel blev den bedste Ferrari-kører og sluttede på tredjepladsen, mens Charles Leclerc kæmpede med dækproblemer og sluttede på en frustrerende femteplads.

Løbet havde også nogle dramatiske øjeblikke, da Red Bull Racing-holdets Pierre Gasly kolliderede med Toro Rosso-køreren Daniil Kvyat i starten af løbet. Det resulterede i en virtuel safety car-periode og efterfølgende en reel safety car, som betød, at feltet blev samlet igen.

Lad os se nærmere på 2019 Chinese Grand Prix-resultaterne og nogle af de mest spændende øjeblikke i løbet.

2019 Chinese Grand Prix-resultater

1) Lewis Hamilton – Mercedes
2) Valtteri Bottas – Mercedes
3) Sebastian Vettel – Ferrari
4) Max Verstappen – Red Bull Racing
5) Charles Leclerc – Ferrari
6) Pierre Gasly – Red Bull Racing
7) Daniel Ricciardo – Renault
8) Sergio Perez – Racing Point
9) Kimi Raikkonen – Alfa Romeo Racing
10) Alexander Albon – Toro Rosso

Hamilton blev kronet som vinderen af ​​det 1000. Formel 1-løb og holdt Mercedes’ sejrsstreak i gang. Bottas fulgte tæt på sin holdkammerat og sluttede på andenpladsen. Det var Bottas ‘første podieplacering i Shanghai og en stærk præstation fra ham.

Vettel får en tredjeplads efter at have kæmpet med sin Ferrari hele weekenden og have det svært med at følge med Mercedes-holdene. Men hans tredjeplads var stadig en solid præstation, og det giver ham muligheden for at indhente nogle point i mesterskabet.

Red Bull Racing-holdet var også i kamp med Max Verstappen på fjerdepladsen og Pierre Gasly på sjettepladsen. Gasly blev dog inddraget i en kollision i starten af ​​løbet, da han ramte en anden Toro Rosso-kører, Daniil Kvyat. Kollisionen kostede begge biler dyrt, da de måtte stoppe i pitten for reparationer. Det var en ekstra bitter smag for Gasly, da han også kæmpede med at levere gode resultater i de foregående løb.

Charles Leclerc havde en frustrerende weekend med dækproblemer, der ramte ham i både kvalifikationen og løbet. Han havde svært ved at følge med feltet og sluttede på femtepladsen i løbet. Renault-køreren Daniel Ricciardo havde en stærk præstation og sluttede på syvendepladsen, mens Alfa Romeo-racer Kimi Raikkonen sluttede på niendepladsen.

Spændingen i 2019 Chinese Grand Prix

Løbet havde mange spændende øjeblikke, da feltet kæmpede om positioner og overhalinger. En af de største øjeblikke var kollisionen mellem Pierre Gasly og Daniil Kvyat i starten af ​​løbet. Gasly forsøgte at overhale Kvyat og ramte ham fra bagsiden. Dette sendte begge biler ud af kurs og resulterede i en virtuel safety car-periode og senere en reel safety car-periode for at samle feltet igen.

Efter sikkerhedsbilen trådte Verstappen i karakter og kæmpede sig fra ottendepladsen til fjerdepladsen. Han havde nogle dramatiske overhalinger undervejs og viste, at han stadig er en stærk kører i Red Bull Racing-holdet. Han var dog ikke i stand til at holde tempoet på de tre forreste og sluttede på fjerdepladsen.

Lewis Hamiltons sejr var en stor præstation, da han holdt sin form over de foregående løb. Han viste, hvorfor han er en af ​​de bedste kørere i Formel 1, og dét uden at miste fokus og følge takterne til sine konkurreter. Hans sejr markerede også Mercedes’ fortsatte dominans i Formel 1, og deres konkurrenter vil have en stor udfordring i at udfordre dem resten af ​​sæsonen.

Charles Leclercs dækproblemer i Shanghai var måske en af ​​de største skuffelser i løbet. Leclerc viste stærke takter hos Ferrari i åbningsløbet, men han kæmpede med greb og grip-problemer hele weekenden. Det kan potentielt skabe en intern kamp i Ferrari-holdet mellem ham og Vettel, og de skal være hurtige til at løse problemerne, hvis de vil konkurrere mod Mercedes.

FAQs

Hvad er Shanghai International Circuit?

Shanghai International Circuit er en bane, som ligger i Shanghai, Kina og er kendt for at køre den kinesiske Grand Prix.

Hvordan gik det for Mercedes i 2019 Chinese Grand Prix?

Mercedes fortsatte deres dominans og sikrede deres tredje sejr i træk i denne sæson. Lewis Hamilton og Valtteri Bottas sluttede på henholdsvis første og andenpladsen.

Hvordan gik det for Ferrari i 2019 Chinese Grand Prix?

Ferrari kunne ikke matche Mercedes’ tempo og havde en svær weekend. Sebastian Vettel var den bedste Ferrari-kører og sluttede på tredjepladsen, mens Charles Leclerc kæmpede med dækproblemer og sluttede på en frustrerende femteplads.

Hvad var det mest dramatiske øjeblik i 2019 Chinese Grand Prix?

En af de mest dramatiske øjeblikke var kollisionen mellem Pierre Gasly og Daniil Kvyat i starten af ​​løbet. Gasly forsøgte at overhale Kvyat og ramte ham fra bagsiden. Dette sendte begge biler ud af kurs og resulterede i en virtuel safety car-periode og senere en reel safety car-periode for at samle feltet igen.

Hvad er Mercedes ‘hårde konkurrence til Formel 1?

Mercedes’ hårdeste konkurrence i Formel 1 kommer fra Ferrari-holdet og Red Bull Racing-holdet. Disse tre hold er kendt for at være de bedste i feltet og kæmper hvert år om mesterskabet.

2019 chinese grand prix qualifying

2019 Chinese Grand Prix Kvalificering

Den kinesiske Grand Prix fandt sted i Shanghai International Circuit fra den 12. april til den 14. april. Dette var den tredje runde af Formel 1’s 2019 sæson, og kvalifikationen bød på nogle spændende øjeblikke.

Kvalifikationen løb af stablen den 13. april, og Mercedes-bilerne var hurtige fra starten. Lewis Hamilton var den hurtigste i Q1, mens hans teamkollega Valtteri Bottas var den hurtigste i både Q2 og Q3. Dette sikrede Bottas den førsteplads i kvalifikationen, og han blev dermed den første fører, der formåede at slå Hamilton i 2019-sæsonen.

Red Bulls Max Verstappen blev nummer to i kvalifikationen, mens Ferraris Sebastian Vettel blev nummer tre.

Kvalifikationens resultater

Q1:

Lewis Hamilton fra Mercedes var den hurtigste i Q1, og hans tid på 1:31.637 var mere end et halvt sekund hurtigere end Ferraris Charles Leclerc. McLaren-førerne Carlos Sainz og Lando Norris var også hurtige i Q1 og kom overraskende videre til Q2, mens Haas-førerne Romain Grosjean og Kevin Magnussen ikke kom videre.

Q2:

Valtteri Bottas var den hurtigste i Q2 med en tid på 1:31.728. Red Bulls Max Verstappen og Ferraris Sebastian Vettel var også hurtige og nåede videre til Q3.

Renaults Nico Hülkenberg var den hurtigste af førerne, der ikke nåede videre til Q3. Han blev nummer 11 og missede dermed at komme med i den afgørende kvalifikationsrunde med kun 0,006 sekunder.

Q3:

Bottas var hurtig fra starten af Q3 og satte tidligt en tid på 1:31.547, der endte med at være god nok til at sikre ham den førsteplads i kvalifikationen.

Verstappen kom på andenpladsen, mens Vettel blev nummer tre. Hamilton blev nummer fire, mens Leclerc blev nummer fem. Renaults Daniel Ricciardo blev nummer sjok i kvalifikationen, mens McLaren-førerne Carlos Sainz og Lando Norris blev nummer syv og otte. Alfa Romeos Kimi Räikkönen og Antonio Giovinazzi tog de sidste to pladser i top 10.

FAQs:

Q: Hvordan var vejret under kvalifikationen til den kinesiske Grand Prix?
A: Vejret var tørt og solrigt under kvalifikationen. Temperaturen var omkring 19-20 grader.

Q: Hvordan kvalificerede de danske kørere sig?
A: Der var ikke danske kørere i 2019-sæsonen.

Q: Hvor langt er Shanghai International Circuit?
A: Shanghai International Circuit er 5,451 km lang.

Q: Hvad var forskellen mellem Bottas og Verstappens tider?
A: Bottas satte en tid på 1:31.547, mens Verstappen satte en tid på 1:31.665. Der var 0,118 sekunders forskel mellem de to tider.

Q: Hvad var Bottas’ tid i Q1 og Q2?
A: Bottas’ tid i Q1 var 1:32.658, mens hans tid i Q2 var 1:31.728.

Q: Hvilke førere blev elimineret i Q1?
A: Haas-førerne Romain Grosjean og Kevin Magnussen blev elimineret i Q1.

Q: Hvilke førere nåede videre til Q3?
A: Bottas, Verstappen, Vettel, Hamilton, Leclerc, Ricciardo, Sainz, Norris, Räikkönen og Giovinazzi nåede videre til Q3.

Q: Hvor mange point giver en pole position?
A: En pole position giver et point i Formel 1-mesterskabet.

Q: Hvordan rangeres førerne, hvis de har samme kvalifikationstid?
A: Hvis to eller flere førere har samme kvalifikationstid, rangeres de efter deres tid i den forudgående runde. Hvis de stadig har samme tid, rangeres de efter deres placering i mesterskabet.

Du kan se flere oplysninger om formel 1 14 april 2019 her.

Se mere information her: Seneste 245 artikler til dig

så du har læst emneartiklen formel 1 14 april 2019. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 90 formel 1 14 april 2019

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *