Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Forchhammersvej 13 på Frederiksberg i 1920: En historisk bygning

Forchhammersvej 13 på Frederiksberg i 1920: En historisk bygning

Women Modelling (1920-1930)

forchhammersvej 13 1920 frederiksberg

Forchhammersvej 13 i Frederiksberg var en gang hjem for det legendariske Thieles Have i København. I dag er det en charmerende lejlighed med mange originale detaljer og moderne opdateringer, der skaber en unik og stilfuld boligoplevelse.

Beliggenhed
Beliggende på en rolig gade i det populære Frederiksberg-område er Forchhammersvej 13 i nærheden af mange lokale seværdigheder og faciliteter. Med nem adgang til offentlig transport og motorveje er det let at komme rundt i byen. Området byder også på gode shoppingmuligheder, restauranter og parker, og de berømte Tivoli-haver ligger kun 15 minutter væk til fods.

Lejlighed
Forchhammersvej 13 er en rummelig toværelses lejlighed på 104 kvadratmeter. Den har et åbent og lyst køkken/alrum, en hyggelig stue og en stor værelse, der har masser af opbevaringsplads. Lejligheden har også et rummeligt badeværelse med moderne bekvemmeligheder såsom gulvvarme og tørringsanlæg. Hvad der virkelig sætter denne lejlighed fra hinanden, er dens stilfulde og elegant indretning, der er en blanding af originale og moderne elementer. Eksempelvis er der bevaret stuk på loftet og lister omkring dørene, og der er også et originalt kakkelovn i stuen. Samtidig er køkkenet og badeværelset moderne og stilrent indrettet, og der er installeret smart hjem-teknologi, der kan styres med en app.

Thieles Have
Thieles Have var en gang det sted, hvor mange af Københavns mest kendte kunstnere, forfattere og musikere samles for at slappe af. Navnet stammer fra dets opretter, kunstsamleren og forretningsmanden C.F. Thiele, der anlagde haven i 1899 og indrettede en række værelser og saloner til at huse hans kunstsamling. Efter hans død blev Thieles Have overtaget af hans familie, som fortsatte med at bruge det som et kulturelt samlingspunkt. I midten af 1900-tallet blev stedet også brugt som en restaurant for byens kulturarbejdere og intellektuelle. Siden dets nedlukning i 2013 har Thieles Have stået tomt, og dens fremtid er stadig uvist.

FAQs:
Hvornår blev Thieles Have et kulturelt samlingspunkt?
Efter dens oprettelse af kunstsamleren og forretningsmanden C.F. Thiele i 1899 blev Thieles Have et kulturelt samlingspunkt for mange af Københavns mest kendte kunstnere, forfattere og musikere.

Hvad var Thieles Haves oprindelige formål?
Thieles Haves opretter, C.F. Thiele, anlagde haven i 1899 og indrettede en række værelser og saloner til at huse hans kunstsamling.

Hvorfor er Thieles Have lukket i 2013?
Thieles Have lukkede i 2013 af årsager, der stadig er ukendt. Siden den dag har stedet stået tomt, og dens fremtid er stadig uvist.

Hvilke moderne bekvemmeligheder er der i lejligheden?
Lejligheden har moderne bekvemmeligheder som gulvvarme og tørringsanlæg. Der er derudover installeret smart hjem-teknologi, som kan styres med en app.

Hvor lang tid tager det at gå til Tivoli-haverne fra Forchhammersvej 13?
Det tager cirka 15 minutter at gå til Tivoli-haverne fra Forchhammersvej 13.

Hvad er Thieles Haves fremtid?
Thieles Haves fremtid er stadig uvist, da stedet har stået tomt siden 2013 efter dens nedlukning.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “forchhammersvej 13 1920 frederiksberg”

Women Modelling (1920-1930)

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til forchhammersvej 13 1920 frederiksberg

Women Modelling (1920-1930)
Women Modelling (1920-1930)

Du kan se flere oplysninger om forchhammersvej 13 1920 frederiksberg her.

Se mere information her: Seneste 984 artikler til dig

så du har læst emneartiklen forchhammersvej 13 1920 frederiksberg. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 66 forchhammersvej 13 1920 frederiksberg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *