Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fodbold VM 2018 Kampprogram: Holdene og Tidspunkterne

Fodbold VM 2018 Kampprogram: Holdene og Tidspunkterne

Belgium v Japan | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights

fodbold vm 2018 kampprogram

Fodbold VM 2018 Kampprogram

Fodbold VM 2018 i Rusland er en af årets største sportsbegivenheder. Fra 14. juni til 15. juli vil 32 af verdens bedste fodboldhold konkurrere om at blive verdensmestre. VM-kampene afholdes i 11 forskellige byer i Rusland og vil blive transmitteret til millioner af seere over hele verden. For dem, der planlægger at følge med i kampene, er det vigtigt at have fodbold VM 2018 kampprogrammet til rådighed.

Fodbold VM 2018 Kampprogram

Kampprogrammet er en liste over alle VM-kampene, som vil blive afholdt i Rusland. Kampprogrammet indeholder tidsplaner, steder og modstandere for hver kamp. Det er vigtigt at huske, at kampprogrammet kun er til information og kan ændre sig i tilfælde af aflysninger, vejret eller andre uforudsete omstændigheder.

Den første kamp i VM 2018 finder sted den 14. juni, hvor Rusland møder Saudi-Arabien. Der vil være fire kampe pr. dag i gruppespilsfasen, som strækker sig fra den 14. juni til den 28. juni. Ottendedelsfinalerne starter den 30. juni, kvartfinalerne starter den 6. juli, semifinalerne begynder den 10. juli, og til sidst spilles finalen den 15. juli.

Herunder er en liste over grupperne og deres respektive hold:

Gruppe A: Rusland, Saudi-Arabien, Egypten, Uruguay
Gruppe B: Portugal, Spanien, Marokko, Iran
Gruppe C: Frankrig, Australien, Peru, Danmark
Gruppe D: Argentina, Island, Kroatien, Nigeria
Gruppe E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien
Gruppe F: Tyskland, Mexico, Sverige, Sydkorea
Gruppe G: Belgien, Panama, Tunesien, England
Gruppe H: Polen, Senegal, Colombia, Japan

FAQ

Hvordan kan jeg se fodbold VM 2018 i Danmark?

Fodbold VM 2018 vil blive transmitteret på forskellige kanaler, herunder DR1, TV2 og Viasat. Derudover vil både DR og TV2 live-streame kampene på deres hjemmesider og app. Hvis du ønsker at se kampene i HD og uden forsinkelser, kan du købe en abonnement på Viasat, som vil give dig adgang til alle kampene.

Hvilke spillere skal jeg holde øje med?

Der er mange stjernespillere, der deltager i VM 2018, herunder Lionel Messi fra Argentina, Neymar fra Brasilien, Cristiano Ronaldo fra Portugal og Antoine Griezmann fra Frankrig. Disse spillere er alle kendt for deres målscorende evner og teknik på banen.

Hvad er favoritterne til at vinde VM?

Tyskland, hvis de vinder VM, vil blive de første hold siden Brasilien i 1962 at forsvare deres VM-titel. Men deres største rivaler er Brasilien og Spanien, som begge er kendt for deres stærke hold og stjernespillere.

Hvad er den største overraskelse hidtil i VM 2018?

Den største overraskelse hidtil i VM 2018 var da Mexico slog Tyskland med 1-0 i deres åbningskamp.

Hvem er favoritten til at vinde Golden Boot-prisen?

Golden Boot-prisen gives til den spiller, der scorer flest mål i løbet af turneringen. Lionel Messi og Neymar er blandt favoritterne til at vinde prisen, men Cristiano Ronaldo er den nuværende indehaver af prisen efter at have scoret 4 mål i VM 2014.

Konklusion

Fodbold VM 2018 i Rusland er en begivenhed, der vil samle millioner af seere fra hele verden. Kampprogrammet er afgørende for at kunne følge med i alle kampene og planlægge tidspunktet for at se dem. Der er mange forventninger og spænding omkring den kommende turnering, og vi kan forvente nogle meget spændende fodboldkampe i VM 2018.

Søgeord søgt af brugere: vm 2018 resultater, vm 2014, vm 2018 topscorer, vm 2018 grupper, vm 2018 finale, vm 2018 vinder, vm 2018 rusland, danmark vm 2018

Se videoen om “fodbold vm 2018 kampprogram”

Belgium v Japan | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til fodbold vm 2018 kampprogram

Belgium v Japan | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights
Belgium v Japan | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights

vm 2018 resultater

VM 2018 Resultater

VM 2018 er en af de største og mest eftertragtede sportsbegivenheder i verden. Det blev afholdt i Rusland fra 14. juni til 15. juli 2018. 32 lande deltog i turneringen for at kæmpe om titlen som verdensmester i fodbold. VM 2018 bød på en masse spændende kampe, og resultaterne har været en meget omdiskuteret emne blandt fodboldfans verden over.

Resultaterne fra VM 2018 pegede på at mange hold gjorde det rigtig godt, mens andre skuffede. Der var mange overraskelser under turneringen, da hold som Mexico og Japan formåede at slå store fodboldnationer som Tyskland og Colombia. Følgende er en kort redegørelse for nogle af de mest bemærkelsesværdige resultater fra VM 2018.

Tysklands exit i gruppespillet

Tyskland var en af favoritterne til at vinde VM 2018. De forsvarende mestre havde vundet turneringen fire gange og var en af de mest succesfulde lande i fodboldens historie. Men deres præstation under VM 2018 var en stor skuffelse for fans og eksperter. Holdet startede turneringen med et nederlag til Mexico, og selvom de slog Sverige i deres anden kamp, var deres sidste kamp mod Sydkorea en katastrofe. Sydkorea vandt 2-0, og Tyskland blev dermed elimineret fra turneringen i gruppespillet – for første gang i deres historie.

Frankrigs sejr i finalen

Frankrig blev kåret som verdensmester i fodbold efter at have besejret Kroatien i finalen med 4-2. Frankrig viste en imponerende præstation under hele turneringen og fortjente sejren. Holdet slog Argentina og Belgien i knockout-runden, og begge kampe var spændende og højkvalitetspræstationer fra begge hold.

Englands overraskende præstation

England gjorde også en imponerende præstation under VM 2018. Holdet nåede semifinalerne for første gang siden 1990 og gjorde en god turnering. Holdet vandt sin gruppe og slog Colombia og Sverige i knockout-runden. Selvom de tabte til Kroatien i semifinalen, var det en stor præstation for et engelsk hold, der havde skuffet i de seneste store turneringer.

Danmarks exit i ottendedelsfinalen

Danmark var også med i VM 2018 og gjorde en god turnering. Holdet endte på andenpladsen i deres gruppe efter Frankrig, og de mødte Kroatien i ottendedelsfinalen. Kampen endte 1-1 efter normal tid, og Kroatien vandt derefter kampen i straffesparks-konkurrence. Det var en skuffende udgang på turneringen for Danmark, men holdet kan være stolt af deres præstation.

FAQs

Hvad var den største overraskelse under VM 2018?

Den største overraskelse i VM 2018 var Tysklands exit i gruppespillet. Tyskland var forsvarende mestre og en af de favoritter til at vinde turneringen. Deres tab til Mexico i deres første kamp var overraskende, men det var deres sidste nederlag mod Sydkorea, der gjorde det klart, at Tyskland ikke ville kæmpe om titlen i år.

Hvem vandt VM 2018?

Frankrig vandt VM 2018 efter at have besejret Kroatien i finalen med 4-2. Det var Frankrigs anden VM-titel, efter at de også vandt i 1998.

Hvordan gjorde Danmark det i VM 2018?

Danmark gjorde en god turnering i VM 2018. Holdet endte på andenpladsen i deres gruppe efter Frankrig og mødte derefter Kroatien i ottendedelsfinalen. Kampen endte 1-1 efter normal tid, men Kroatien vandt derefter kampen i straffesparks-konkurrence. Det var en god præstation fra Danmark, men holdet var måske skuffede over at have tabt i den måde.

Hvordan præsterede Tyskland i VM 2018?

Tyskland havde en skuffende turnering i VM 2018. Holdet startede turneringen med et nederlag til Mexico, og selvom de slog Sverige i deres anden kamp, var deres sidste kamp mod Sydkorea en katastrofe. Sydkorea vandt 2-0, og Tyskland blev dermed elimineret fra turneringen i gruppespillet – for første gang i deres historie.

Hvad med Brasilien og Argentina?

Brasilien og Argentina var blandt de favoritter til at vinde VM 2018. Men begge hold skuffede og blev elimineret i kvartfinalen. Brasilien blev besejret af Belgien, mens Argentina blev slået af Frankrig. Begge hold havde meget talent i deres rækker, men kunne ikke præstere på deres bedste niveau under turneringen.

Var der nogen spændende kampe under VM 2018?

Der var mange spændende og underholdende kampe i VM 2018. Englands sejr mod Colombia i ottendedelsfinalen, Frankrigs sejr mod Argentina i ottendedelsfinalen, og Belgien mod Japan i ottendedelsfinalen, hvor Belgien vandt efter at have været bagud 0-2, var blandt nogle af de mest bemærkelsesværdige kampe i turneringen.

vm 2014

VM 2014 – En Fodboldfest I Brasilien

VM 2014 var en fantastisk fodboldfest i Brasilien, hvor verdens bedste fodboldspillere konkurrerede om verdensmesterskabet.

Det var en VM-turnering fyldt med dramatiske øjeblikke, overraskelser og naturligvis en sejr for Tyskland.

Men hvad var VM 2014, og hvad var højdepunkterne?

Læs videre for en oversigt over VM 2014 og dine spørgsmål besvaret.

Hvad var VM 2014?

VM 2014 var den 20. udgave af FIFA Verdensmesterskabet i fodbold. Det blev afholdt i Brasilien fra den 12. juni til 13. juli 2014.

Turneringen tiltrak millioner af fans fra hele verden og var en mulighed for nogle af verdens bedste fodboldspillere at konkurrere mod hinanden på den største scene af dem alle.

Hvem deltog i VM 2014?

32 nationer deltog i VM 2014. Disse nationer blev fordelt i otte grupper på fire hold, og de to bedste hold i hver gruppe avancerede til knockout-stadiet.

Følgende nationer deltog i VM 2014:

– Algeriet
– Argentina
– Australien
– Belgien
– Bosnien-Hercegovina
– Brasilien (værtsnation)
– Chile
– Colombia
– Costa Rica
– Elfenbenskysten
– England
– Frankrig
– Ghana
– Grækenland
– Holland
– Honduras
– Iran
– Italien
– Japan
– Kamerun
– Kroatien
– Mexico
– Nigeria
– Portugal
– Rusland
– Schweiz
– Spanien
– Sydkorea
– Uruguay
– USA
– Ecuador

Hvordan fungerede VM 2014?

VM 2014 begyndte med en gruppespilsrunde, hvor de 32 nationer blev fordelt i otte grupper med fire hold i hver gruppe.

Holdene i hver gruppe spillede en runde-robin-turnering, hvor det bedste hold i hver gruppe samt den andenplads, der havde opnået flest point, avancerede til knockout-runden.

Efter gruppespillet blev knockout-runden afholdt, startende med ottendedelsfinalerne, derefter kvartfinalerne, semifinalerne og til sidst finalen.

Hvad var de største højdepunkter ved VM 2014?

VM 2014 var fyldt med dramatiske øjeblikke og overraskelser. Her er nogle af de største højdepunkter:

1. Tyskland vinder VM

Tyskland blev kronet som verdensmestre efter en spændende finale mod Argentina. Mario Götze scorede kampens eneste mål i den forlængede spilletid, hvilket hjalp tyskerne med at vinde deres fjerde VM-titel.

2. Brasilien lider stor nederlag i semifinalen

Brasilianske fans blev chokerede, da deres hold led en 7-1 nederlag mod Tyskland i semifinalen. Det var Brasiliens største nederlag nogensinde i VM og et af de største i landets fodboldhistorie.

3. Nederlandene slår Spanien 5-1

I en gentagelse af VM 2010-finalen slog Nederlandene Spanien 5-1 i gruppespillet. Det var en overraskende sejr, der viste, at Spanien ikke længere var det dominerende hold i verdensfodbolden.

4. James Rodriguez scorer et fantastisk mål mod Uruguay

Colombianske James Rodriguez scorede et af turneringens bedste mål mod Uruguay i ottendedelsfinalen. Han modtog bolden med brystet og vendte rundt, før han scorede et fantastisk mål fra kanten af feltet.

5. Tim Cahill scorer et smukt mål mod Holland

Australske Tim Cahill scorede et smukt mål mod Holland i gruppespillet. Han modtog bolden fra en aflevering og ramte den i nettet med en flot half-volley.

FAQs

Hvor blev VM 2014 afholdt?

VM 2014 blev afholdt i Brasilien.

Hvordan var VM 2014 struktureret?

VM 2014 var struktureret med 32 nationer delt op i otte grupper med fire hold i hver gruppe. Efter gruppespillet avancerede det bedste hold i hver gruppe, samt den andenplads, der havde opnået flest point, til knockout-runden.

Hvilket hold vandt VM 2014?

Tyskland vandt VM 2014 efter en sejr på 1-0 i den forlængede spil mod Argentina.

Hvad var den største overraskelse ved VM 2014?

En af de største overraskelser ved VM 2014 var Brasiliens 7-1 nederlag mod Tyskland i semifinalen.

Hvem scorede det bedste mål ved VM 2014?

Der var flere fantastiske mål ved VM 2014, men James Rodriguez’ mål mod Uruguay i ottendedelsfinalen blev betragtet som et af turneringens bedste mål.

Konklusion

VM 2014 var en fantastisk fodboldfest i Brasilien, der tiltrak millioner af fans fra hele verden. Det var fyldt med dramatiske øjeblikke, overraskelser og en sejr for Tyskland.

Forhåbentlig vil VM 2022, som skal afholdes i Qatar, også være en fest fyldt med fodboldglæde og overraskelser.

Du kan se flere oplysninger om fodbold vm 2018 kampprogram her.

Se mere information her: Seneste 984 artikler til dig

så du har læst emneartiklen fodbold vm 2018 kampprogram. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 78 fodbold vm 2018 kampprogram

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *