Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fodbold: Danmark mod Armenien – Se kampen live på TV

Fodbold: Danmark mod Armenien – Se kampen live på TV

Denmark 0:4 Armenia (ESPN full highlights)

fodbold danmark armenien tv

Fodbold Danmark Armenien TV: Nyd EM-kvalifikationen live!

Fodboldfans i Danmark kan se frem til en spændende kamp mellem Danmark og Armenien i EM-kvalifikationen den 10. september. Kampen vil blive transmitteret live på tv, og fans kan følge med i realtid fra komforten af deres egne stuer.

Danmark har haft en stærk kampagne hidtil, og holdet er i øjeblikket i en stærk position i gruppe F. De har samlet 9 point efter fem kampe, og vinder mod Armenien vil bringe dem endnu tættere på EM-slutrunden i 2020.

Armenien har også haft nogle solide resultater i denne kampagne og ligger på fjerdepladsen i gruppen med 6 point. De har været stærke på hjemmebane, men har kæmpet på udebane. Det vil være en udfordring for dem at skulle møde Danmark på udebane i Telia Parken i København.

Hvornår er kampen mellem Danmark og Armenien?

Kampen mellem Danmark og Armenien vil finde sted den 10. september kl. 20.45 dansk tid. Det vil blive transmitteret live på tv, og fans kan se den på Kanal 5.

Hvor vil kampen finde sted?

Kampen vil finde sted i Telia Parken i København. Det er hjemmebanen for det danske fodboldlandshold, hvor der er plads til over 38.000 tilskuere.

Hvordan kan jeg se kampen live på tv?

Kampen vil blive transmitteret live på Kanal 5, og du kan også streame den via Viaplay. Hvis du vil se kampen live i Telia Parken, kan du købe billetter via DBU’s hjemmeside.

Hvordan har Danmark præsteret hidtil i EM-kvalifikationen?

Danmark har præsteret godt i EM-kvalifikationen hidtil. Holdet har vundet tre, spillet en uafgjort og tabte en kamp. De ligger i øjeblikket på andenpladsen i gruppen med 9 point, kun ét point bag Schweiz, der ligger på førstepladsen.

Danmark har også vist styrke i andre turneringer, herunder Nations League, hvor de nåede finalen i juni 2019.

Hvordan har Armenien præsteret i EM-kvalifikationen indtil videre?

Armenien har haft blandede resultater hidtil i EM-kvalifikationen. De startede med en stor sejr over Liechtenstein i første kamp, men tabte derefter tre kampe i træk, inklusive to mod Italien. De kom tilbage stærkt i deres seneste kamp mod Bosnien og vandt 4-2.

Armenien ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i gruppen med 6 point, men inden for rækkevidde af top tre.

Hvordan har de to hold tidligere klaret sig mod hinanden?

Danmark og Armenien har tidligere mødt hinanden i kvalifikationen til VM 2014. Danmark vandt begge kampe, 2-1 i Armenien og 1-0 på hjemmebane.

Hvem er de vigtigste spillere at holde øje med i Danmark?

Danmark har en stærk trup med mange talentfulde spillere. Christian Eriksen er en af holdets nøglespillere og er kendt for sin evne til at score mål og skabe chancer for sine holdkammerater. Yussuf Poulsen og Kasper Dolberg er også vigtige angribere for Danmark.

På midtbanen er Thomas Delaney kendt for sin fysisk stærke spil og evne til at erobre bolden. Pierre-Emile Højbjerg er en anden nøglespiller på midtbanen og er kendt for sin smarte pasningsfod og defensive positionering.

I forsvaret skal man holde øje med Simon Kjær og Andreas Christensen. De to spillere er erfarne forsvarsspillere, og deres lederskab og evne til at læse spillet er en nøglekomponent i Danmarks defensiv.

Hvem er de vigtigste spillere at holde øje med i Armenien?

Armenien har også nogle stærke spillere i deres trup. Yura Movsisyan er holdets topscorer, og har scoret 10 mål i 42 kampe for sit land. Midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan er også en nøglespiller for Armenien. Han spiller i øjeblikket for AS Roma i Italien og er en dygtig playmaker og assist-giver.

Defensivt er Kamo Hovhannisyan en tung spiller. Han spiller i den græske liga og er kendt for sin stærke positionering og evner i luften.

Hvordan påvirker det danske hold Armeniens spil?

Danmark er en stærk modstander, og deres erfaring og dygtighed på banen kan gøre det svært for Armenien at få deres eget spil til at fungere. Danmarks stærke midtbane og forsvar kan sætte Armeniens Offensive under pres, og det er op til Armenien at finde måder at omgå dette pres på.

Omvendt kan Armenien være i stand til at drage fordel af Danmarks offensiv og måske fange dem ud af balance på modangreb. Det er op til Armenien at være taktiske i deres tilgang til kampen og finde måder at overraske Danmark på.

Konklusion

EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Armenien vil være en spændende og vigtig kamp for begge hold. Danmark er i øjeblikket i en stærk position i gruppe F, men kan ikke undervurdere det armenske hold, der har vist flotte takter i kampagnen hidtil.

Kampen vil blive transmitteret live på tv, så fodboldfans kan se kampen live og følge deres yndlingshold i realtid. Det vil også være en chance for nye fodboldfans at lære mere om sporten og se nogle af de bedste spillere i verden i aktion.

FAQs

Hvornår er kampen mellem Danmark og Armenien? Kampen vil finde sted den 10. september kl. 20.45 dansk tid.

Hvordan kan jeg se kampen live på tv? Kampen vil blive transmitteret live på Kanal 5, og du kan også streame den via Viaplay.

Hvor vil kampen finde sted? Kampen vil finde sted i Telia Parken i København.

Hvordan har Danmark præsteret hidtil i EM-kvalifikationen? Danmark har vundet tre, spillet en uafgjort og tabte en kamp. De ligger i øjeblikket på andenpladsen i gruppen med 9 point, kun ét point bag Schweiz, der ligger på førstepladsen.

Hvordan har Armenien præsteret i EM-kvalifikationen indtil videre? Armenien har haft blandede resultater hidtil i EM-kvalifikationen. De ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i gruppen med 6 point.

Hvem er de vigtigste spillere at holde øje med i Danmark? Christian Eriksen, Yussuf Poulsen, Kasper Dolberg, Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg, Simon Kjær og Andreas Christensen er alle spillere at holde øje med på det danske hold.

Hvem er de vigtigste spillere at holde øje med i Armenien? Yura Movsisyan, Henrikh Mkhitaryan og Kamo Hovhannisyan er alle spillere at holde øje med på det armenske hold.

Hvordan påvirker det danske hold Armeniens spil? Danske hold kan sætte Armeniens offensiv og defensiv under pres, men det er op til Armenien at være taktiske for at finde måder at omgå Danmarks styrker og finde måder at overraske dem på.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “fodbold danmark armenien tv”

Denmark 0:4 Armenia (ESPN full highlights)

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til fodbold danmark armenien tv

Denmark 0:4 Armenia (ESPN full highlights)
Denmark 0:4 Armenia (ESPN full highlights)

Du kan se flere oplysninger om fodbold danmark armenien tv her.

Se mere information her: https://dochoidieukhientuxa.com/pin-motor-linh-kien-do-choi

så du har læst emneartiklen fodbold danmark armenien tv. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 71 fodbold danmark armenien tv

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *