Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tragisk flystyrt i Tyrkiet: Undersøgelser i gang efter nedstyrtningsulykke

Tragisk flystyrt i Tyrkiet: Undersøgelser i gang efter nedstyrtningsulykke

Tyrkiet skyder russisk kampfly ned - DR Nyheder

fly styrtet ned i tyrkiet

En fly styrtet ned i Tyrkiet

En passagerfly det var på vej fra Sharjah til Istanbul med 177 personer ombord styrtede ned nær lufthavnen i Istanbul første fredag i februar. Flyet blev opereret af Pegasus Airlines, en billig tyrkisk luftfartsselskab med en flåde af næsten 100 fly. Flyet, en Boeing 737, var på vej mod landingsbanen på Istanbul’s Sabiha Gökçen lufthaven, da det mistede kontrollen og endte med at skride af landingsbanen og ned ad en stejl skrænt. Flyet brød i brand med et stort flammehav.

Dagens hændelser

Flystyrtet, som skete klokken 18:19, gjorde, at adskillige nødsituationer var i gang. Flere end 150 ambulancer blev sendt til stedet, og brandvæsener blev også tilkaldt. Ud over at bringe ned 168 passagerer og en besætning på ni, dræbte flystyrtet også tre personer og sårede 179. Kort efter styrtet blev lufthavnen Niğde-Hacıbektaş Şehir Hastanesi og Kartal Dr. Lütfi Kırdar Training and Research Hospital placeret i alarmposition for anomalerne, og andre hospitaler blev også aktiveret.

Flyet betjente passagerer fra otte forskellige lande inklusiv Tyrkiet, og før styrtet lykkedes det at få tilbage i sikkerhed 126 personer, herunder børn, som undgik de værste skader.

Ursagen til styrtet er stadig ukendt

Efterforskere fra Tyrkiets transportministerium er blevet udsendt til ulykkesstedet for at undersøge årsagerne til flystyrtet. Det tyrkiske indenrigsministerium sagde i en erklæring, at piloten mistede kontrollen med flyet, efter at det manglede at lande og rullede ud over landingsbanen, før det endte med at styrtede ned i en bønk. Der er ikke meldt om nogen overlevende på ulykkesstedet, men en undersøgelse af ulykkesstedet vil sandsynligvis afgøre årsagen til styrtet.

Billeder og videooptagelser har cirkuleret på internettet af flystyrtet, og der er stor bekymring om sikkerheden i det tyrkiske luftfartsselskab, Pegasus Airlines. Nogle rejsebureauer har allerede udsendt erklæringer om, at de vil stoppe med at tage fly med Pegasus Airlines, indtil årsagen til styrtet er afklaret.

Hvad er Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines er et af de mest populære lavprisflyselskaber i den østlige del af Europa og Mellemøsten og har hovedkontor i Istanbul. Selskabet blev grundlagt i 1990’erne og flyver til mere end 100 destinationer i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Pegasus Airlines er kendt for at tilbyde lave priser og flyvninger til mindre kendte destinationer over hele verden.

Selskabet opererer en flåde af næsten 100 fly, hvoraf de fleste er Boeing 737’er. Pegasus Airlines har også planer om at udvide sin flåde med Airbus A320neo-fly for at blive mere konkurrencedygtige med andre billigere flyselskaber.

Er det sikkert at flyve med Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines er certificeret af både det europæiske luftfartssikkerhedsagentur og det tyrkiske transportministerium. Selskabet har opnået forskellige priser og anerkendelser for sin sikkerhed og drift siden sin grundlæggelse i 1990’erne.

Dog har selskabet haft nogle få tilfælde af mindre ulykker og fejl i de senere år. I 2018 mistede en Pegasus-fly en tur efter at landingsgearfejl i landingsoperationen i Trabzon lufthavn i Tyrkiet. Mens besætningen formåede at evakuere flyet sikker, blev han selv driver alvorligt såret. Ingen af ​​de 168 passagerer ombord blev dog alvorligt skadet.

Derudover var der også seks personer, der blev skubbet, da de stod for at stige af et Pegasus fly ved Istanbul lufthavn i 2019. De overlevde alle uden større skader.

FAQs

Hvad skete der med passagererne og besætningen ombord?

Efter ulykken blev mere end 126 ​​passagerer og besætningsmedlemmer reddet. Desværre døde tre personer i styrtet, og 179 blev såret.

Hvad sker der med de sårede?

De sårede er blevet indlagt på forskellige hospitaler i Istanbul og får den nødvendige behandling.

Hvad er årsagen til styrtet?

Det er stadig uklart, hvad der forårsagede flystyrtet. Efterforskerne arbejder på at undersøge årsagen til ulykken.

Er Pegasus Airlines sikkert at flyve med?

Pegasus Airlines er certificeret af det europæiske luftfartssikkerhedsagentur og det tyrkiske transportministerium og har opnået flere priser og anerkendelse for sin sikkerhed og drift siden grundlæggelsen i 1990’erne. Selvom selskabet har haft nogle få tilfælde af mindre ulykker og fejl de senere år, skulle det stadig være sikkert at flyve med.

Hvordan reagerer rejsebureauer på ulykken?

Nogle rejsebureauer har udsendt udtalelser om, at de vil stoppe med at tage fly med Pegasus Airlines, indtil der er klarhed over årsagen til styrtet. Det er stadig uklart, hvilke yderligere konsekvenser ulykken vil få for det tyrkiske luftfartsselskab.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “fly styrtet ned i tyrkiet”

Tyrkiet skyder russisk kampfly ned – DR Nyheder

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til fly styrtet ned i tyrkiet

Tyrkiet skyder russisk kampfly ned - DR Nyheder
Tyrkiet skyder russisk kampfly ned – DR Nyheder

Du kan se flere oplysninger om fly styrtet ned i tyrkiet her.

Se mere information her: https://dochoidieukhientuxa.com/pin-motor-linh-kien-do-choi

så du har læst emneartiklen fly styrtet ned i tyrkiet. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 70 fly styrtet ned i tyrkiet

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *