Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Film i biografen marts 2017: Sådan bringer filmkunsten os sammen i en spændende måned.

Film i biografen marts 2017: Sådan bringer filmkunsten os sammen i en spændende måned.

Gifted 2017 ᖴυℓℓ ᗰᴏv𝔦𝔢 Chris Evans ᗰᴏv𝔦𝔢𝔰

film i biografen marts 2017

Film i biografen marts 2017

Marts måned byder på flere spændende filmoplevelser i biograferne landet over. Fra action-packed superhelte-ekstravaganza til stærke dramaer og animationsfilm, har marts noget for enhver smag. Her er nogle af de mest interessante film, man kan se i biografen i marts måned.

Kong: Skull Island

Denne action/science fiction-film er instrueret af Jordan Vogt-Roberts og bygger på historien om Kong, den mytiske gorilla-dukke og en gruppe af udforskere, der udforsker en ny og uudforsket ø. Filmen har et stjernespækket cast, der inkluderer Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson og Brie Larson. Forvent masser af action, spænding og imponerende special effects, når Kong: Skull Island rammer biograferne den 9. marts.

Logan

Hugh Jackman vender tilbage for sidste gang som Wolverine i denne dystre og mørke film, der er baseret på karakteren fraX-Men-serien. Filmen byder på en mere voksen og realistisk tilgang til de superhelte, og følger Logan, der nu er en ældre mand og lider af skader, der gør ham svagere end nogensinde før. Filmen har modtaget stor ros fra kritikerne og er en must-see for enhver fan af X-Men-universet.

Fences

Denzel Washington instruerer og spiller hovedrollen i dette intense drama. Filmen, baseret på August Wilsons Pulitzer Prize-vindende skuespil, følger en afroamerikansk mand, der kæmper med familiens og hans egen identitet i 1950’ernes USA. Med en stærk karakterportræt og en uovertruffen ydeevne fra Washington, er Fences en af de mest ventede dramaer i marts måned. Film kan ses i biografen fra den 9. marts.

Beauty and the Beast

Disney’s nyeste live action-genindspilning af klassikeren fra tegnefilmen, Beauty and the Beast, byder på en stjernespækket rolleliste, der inkluderer Emma Watson, Dan Stevens og Luke Evans. Filmen følger den velkendte historie om en ung kvinde, der bliver fanget i et fortryllet slot af en forstokket prins og begynder at bløde hans vrede hjerte. Med et fantastisk soundtrack udført af nogle af de største navne i musikbranchen, er Beauty and the Beast et must-see for både børn og voksne. Filmen får premiere den 16. marts.

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson spiller hovedrollen i denne sci-fi-action-film, der er baseret på en af de mest kendte anime-serier af samme navn. Filmen byder på en fremtidig verden, hvor mennesker har mulighed for at opgradere deres hjerner og kroppe, men også hvor de menneskelige sind kan hackes og kontrolleres af udefrakommende. Ghost in the Shell er en spændende fortælling om identitet, teknologi og kampen for overlevelse.

Power Rangers

Dette reboot af den klassiske 90’ers tv-serie byder på en blanding af teenage-drama og action. Filmen følger en gruppe af High School-studerende, der opdager, at de hver især har særlige kræfter og skal redde verden fra en ond magt. Power Rangers er noget af en nostalgi-trip for fans af den oprindelige tv-serie og lover masser af action og sjove referencer til originalen. Filmen kan ses i biografen fra den 23. marts.

FAQs

Q: Hvornår får Beauty and the Beast premiere i Danmark?

A: Beauty and the Beast får premiere i danske biografer den 16. marts 2017.

Q: Hvad er Ghost in the Shell baseret på?

A: Ghost in the Shell er baseret på en af de mest kendte anime-serier af samme navn.

Q: Hvem spiller hovedrollen i Kong: Skull Island?

A: Tom Hiddleston spiller hovedrollen i Kong: Skull Island.

Q: Hvorfor er Logan en must-see for fans af X-Men-serien?

A: Logan byder på en mere voksen og realistisk tilgang til de superhelte og tager afsked med Hugh Jackman som Wolverine.

Q: Hvilken teknologi er nøgleelementet i Ghost in the Shell?

A: I Ghost in the Shell, kan mennesker opgradere deres hjerner og kroppe, men de kan også hacket og kontrolleres af udefrakommende. Teknologi spiller en stor rolle i fortællingen.

Søgeord søgt af brugere: kommende danske film 2023, danske film i biografen 2022, ny dansk film i biografen, danske film 2021, kommende film i biografen, nye danske film streaming, bedste danske film 2022, dansk film 2022 maren og egon

Se videoen om “film i biografen marts 2017”

Gifted 2017 ᖴυℓℓ ᗰᴏv𝔦𝔢 Chris Evans ᗰᴏv𝔦𝔢𝔰

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til film i biografen marts 2017

Gifted 2017 ᖴυℓℓ ᗰᴏv𝔦𝔢 Chris Evans ᗰᴏv𝔦𝔢𝔰
Gifted 2017 ᖴυℓℓ ᗰᴏv𝔦𝔢 Chris Evans ᗰᴏv𝔦𝔢𝔰

kommende danske film 2023

Kommende danske film 2023: Nye udgivelser at se frem til

2023 er et spændende år for dansk filmindustri, med en række interessante og meget forventede udgivelser på vej. Fra drama til komedie og action, er der noget for enhver smag. Her er en nærmere kig på nogle af de kommende danske film i 2023:

1. “Lykke-Per 2” – instrueret af Bille August

Bille Augusts “Lykke-Per” fra 2018 var et stort hit og satte August tilbage på den danske filmscene. Det er derfor ikke overraskende, at der allerede er planer om en efterfølger til filmen. Filmen følger den unge Per, der drømmer om at blive forfatter og navigerer gennem en række personlige udfordringer i 1800-tallet København. “Lykke-Per 2” vil fortsætte historien om Per, og vi kan forvente en spændende fortsættelse af hans rejse.

2. “Holiday” – instrueret af Isabella Eklof

Filmen “Holiday” er en thriller, der følger en ung kvindes rejse til Tyrkiet sammen med sin kriminelle kæreste. Filmen blev godt modtaget på filmfestivaler i hele verden og vandt priser både for sin instruktion og skuespillerpræstationer. Filmen er historisk i den forstand, at det er den første danske film nogensinde, der er blevet udvalgt til at deltage i Sundance Film Festival i USA, som er en af de mest prestigefyldte filmfestivaler i verden. “Holiday” er altså en meget forventet film, der vil vise den danske filmscene fra en helt ny vinkel.

3. “Afghanistan” – instrueret af Tobias Lindholm

Tobias Lindholm er kendt for sit arbejde på en række succesfulde danske film, og hans nye film “Afghanistan” er bestemt en, der er værd at glæde sig til. Filmen følger en gruppe danske soldater, der kæmper i Afghanistan og deres oplevelser i krigszonen. Filmen vil blive filmet i Danmark, men også i et militært træningsanlæg ved NATO-baser i udlandet. Da krig er et følsomt emne, vil det blive interessant at se, hvordan Lindholm vil håndtere et sådant emne i sin nye film.

4. “Far” – instrueret af Kaspar Munk

Kaspar Munks nye film “Far” følger en mand, der skal genforenes med sin datter efter at have mistet sin kone. Filmen tager publikum på en følelsesmæssig rejse, da hovedpersonen prøver at håndtere tabet af sin kone og genopbygge en relation med sin datter. “Far” har potentiale til at blive en stærk og gribende film, og vi ser frem til at se Munks arbejde på det store lærred igen.

5. “Mig og MIt Mørke” – instrueret af Christian Torpe

“Mig og Mit Mørke” er en skæv komedie fra instruktøren Christian Torpe, der er bestemt til at få publikum til at grine. Filmen følger en mand, der tror, han er i besiddelse af et mørke, som ingen andre kan se. Filmen lover at blive en spændende og underholdende film med et nyt og friskt tag på genren komedie.

FAQs:

Q: Hvilken er den mest forventede udgivelse på listen?

A: Det er svært at sige, da alle filmene på listen ser meget lovende ud. Men hvis jeg skulle vælge en, ville det sandsynligvis være “Lykke-Per 2”, da den første film var en stor succes og satte en høj standard for efterfølgeren.

Q: Hvilken genre dominerer listen?

A: Der er en god balance mellem drama, komedie og actionfilm på listen, så der er noget for enhver smag.

Q: Hvordan sammenligner disse kommende film med den danske filmindustris tidligere udgivelser?

A: Det er svært at sige, da hver film er forskellig på sin egen måde. Men det ser ud til, at de kommende film er meget lovende og spændende og fortsætter den stolte tradition for fremragende filmproduktion i Danmark.

Q: Vil der være internationale skuespillere og instruktører involveret i disse film?

A: Det er ikke blevet offentliggjort endnu, men det er muligt, at der vil være internationale talenter involveret i nogle af filmene på listen. Endvidere har flere danske filminstruktører og talent igennem tiden opnået succes internationalt.

Q: Hvornår kan vi forvente at se disse film i biograferne?

A: Det er svært at sige, da det afhænger af, hvordan Covid-19 pandemien udvikler sig, men vi kan forvente, at filmene vil blive frigivet i løbet af 2023.

danske film i biografen 2022

Danske film i biografen 2022: en guide til de mest ventede film

Danske film har altid haft en særlig plads i danskernes hjerter og sjæle. Og med den hurtigt skiftende biograflandskab er der meget at se frem til i 2022. Vi har samlet en liste over de mest ventede danske film, som vil blive vist på biografer i hele landet.

1. Ternet Ninja 2 (5. maj 2022)
Efter succesen af den første “Ternet Ninja”-film er der nu en efterfølger på vej. Filmen følger historien om Aske og hans kammerat Sune, som denne gang skal redde verden fra en ond professor. Med stjerner som Anders Matthesen og Alfred Bjerre Larsen i hovedrollerne og en actionfyldt plot, er der ingen tvivl om, at “Ternet Ninja 2” bliver en stor succes.

2. I krig & kærlighed (26. maj 2022)
“I krig & kærlighed” fortæller historien om fredsbevarende styrker i Bosnien i midten af 1990’erne. Filmen følger en gruppe danske soldater og deres hverdag i krigszonen samt deres kærlighedsliv. Med en stærk historie og en engageret rollebesætning lover “I krig & kærlighed” at være en følelsesladet film.

3. Farlig mand (2. juni 2022)
En spændingsfyldt film, der følger historien om en mand, der afsoner en dom for et mord, han hævder at have begået ved en fejl. Men da hans datter bliver kidnappet, må han tage sagen i egne hænder og afsløre sandheden bag mordet. “Farlig mand” er en film med masser af action og suspense, og med Ulrich Thomsen i hovedrollen kan man forvente en præstation af høj kvalitet.

4. Margrete den Første (16. juni 2022)
“Margrete den Første” fortæller historien om Danmarks første dronning, Margrete 1., og hendes kamp for at samle de nordiske lande under et enkelt banner. Filmen har en stærk rollebesætning med blandt andet Sofie Gråbøl som Margrete og Søren Malling som hendes modstander Erik af Pommern. Med en historisk baggrund og en fascinerende hovedperson er “Margrete den Første” et must-see for alle danskere.

5. Fredens tid (23. juni 2022)
“Fredens tid” er en film om kærlighed, politik og livet i Danmark efter 2. verdenskrig. Filmen følger historien om journalisten Jacob og hans forhold til den kommende politiker Bodil. Med en stærk romantisk handling og en imponerende rollebesætning, der inkluderer bl.a. Julie Zangenberg og Johannes Lassen, er “Fredens tid” en film, der vil røre og underholde.

6. Det sidste vikingetogt (14. juli 2022)
En film om vikingernes sidste togter med Harald Hardråde i spidsen. “Det sidste vikingetogt” er en eventyrlig og dramatisk film, der følger historien om Haralds rejse fra sin fangelejr i Konstantinopel tilbage til Norge og derefter ud på et sidste vikingetogt. Med en stærk rollebesætning og storslået action, er det en film, der vil tilfredsstille alle historie- og actionentusiaster.

7. One Way (21. juli 2022)
“One Way” er en thriller om en mand, der tager arbejde som chauffør for en bande i Stockholm for at hjælpe sin familie økonomisk. Men snart bliver han trukket ind i en verden af kriminalitet og vold, og hans forsøg på at hjælpe sin familie ender med at sætte ham i stor fare. Filmen har en stærk rollebesætning med blandt andet Joel Kinnaman og Martina Gedeck og en spændende plot, der vil holde publikum på kanten af deres sæder.

8. Druk (11. august 2022)
En film om fire gymnasielærere, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en alkoholpromille på 0,5. “Druk” er en mørk komedie, der udforsker, hvad der sker, når man overdriver sit forbrug af alkohol. Med en stærk rollebesætning med blandt andre Mads Mikkelsen og Lars Ranthe er “Druk” en film, der vil få publikum til at le og tænke.

FAQs:

1. Hvornår kan man forvente, at billetterne til disse film vil være tilgængelige?
Billetter til disse film vil typisk blive tilgængelige i biograferne et par uger inden deres premieredato.

2. Hvilke biografer vil vise disse film?
Disse film vil blive vist i biografer over hele landet. Du kan finde en liste over de biografer, der vil vise den specifikke film, du er interesseret i, på biografens hjemmeside.

3. Vil disse film også blive vist med undertekster eller dubbing?
Det afhænger af biografen og filmens version. De fleste biografer vil have både film med undertekster og dubbing til rådighed.

4. Hvilke andre danske film kan man forvente at se i biograferne i 2022?
Ud over de nævnte film vil der være et væld af andre danske film at se frem til i 2022, herunder “Undtagelsen”, “De forbandede år” og “Når solen skinner”.

Du kan se flere oplysninger om film i biografen marts 2017 her.

Se mere information her: Seneste 245 artikler til dig

så du har læst emneartiklen film i biografen marts 2017. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 78 film i biografen marts 2017

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *