Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Årets bedste film: De mest ventede film der udkommer i 2019

Årets bedste film: De mest ventede film der udkommer i 2019

2019 Latest War Movies - Sniper - Best Action Movies - Hollywood Action Movies 2019

film der udkommer i 2019

Film der udkommer i 2019

2019 ser ud til at blive endnu et stort år for filmindustrien. Der er allerede en lang liste af forventede film, der skal udgive dette år. Der vil være noget for enhver smag, fra actionfilm og komedier til drama og biografier.

Actionfilm

Ingen sommer er komplet uden en god actionfilm, og 2019 vil ikke skuffe. Både Marvel og DC Comics vil udgive nye film i deres respektive franchises. Marvel Studios vil udgive “Captain Marvel” i marts, en film om den stærkeste superheltinde i universet. Brie Larson vil spille hovedrollen som Carol Danvers, en menneskelig kvinde, der får superkræfter efter at have været udsat for en eksplosion fra en Kree-teknologi. Filmen vil også introducere en ny karakter til Marvel Cinematic Universe, Skrulls. I maj vil Marvel Studios fortsætte med deres mega-populære Avengers-franchise med “Avengers: Endgame”. Filmen følger de overlevende helte efter begivenhederne i “Avengers: Infinity War”, og deres forsøg på at forhindre den berygtede skurk Thanos i at slette halvdelen af ​​alle levende væsener i universet.

DC Comics vil ligeledes udgive “Shazam!” i april, en film om Billy Batson, en ung teenager, der kan blive en voksen superhelt ved blot at sige ordet “Shazam”. Filmen lover at være lige så humoristisk som den er actionfyldt.

Komediefilm

Vi har også noget at se frem til, hvis vi søger en god latter. Amy Poehler vil instruere sin første film, “Wine Country”, en komedie om en pigetur til Napa Valley. Filmen vil have et stort cast, herunder Tina Fey og Maya Rudolph. “Long Shot” vil også udkomme i maj, en komedie med Charlize Theron og Seth Rogen. Filmen følger en kvindelig præsidentkandidat og hendes genforening med en tidligere arbejdskollega, der nu er hendes personlige talsmand.

Dramafilm

Hvis drama er mere din speed udkommer der også masser af film i denne genre i 2019. “The Goldfinch” er baseret på Donna Tartts roman af samme navn og har Ansel Elgort og Nicole Kidman i hovedrollerne. Filmen skildrer et ungt menneskes tragiske proces med at miste sin mor i en museumseksplotion. “The Laundromat” vil også udkomme i år, en dramafilm instrueret af Steven Soderbergh og med Meryl Streep og Gary Oldman i hovedrollerne. Filmen er baseret på de såkaldte “Panama-papirer”, der afslørede skatteunddragelse og hvidvaskning af penge i en lang række lande.

Biografier

Historiske begivenheder og figurer er ofte fundet i filmverdenen. Denne genre vil også have sin retmæssige plads i 2019. “Rocketman” vil udkomme i maj og er en biografisk musikfilm om Elton John. Taron Egerton vil spille hovedrollen som den ikoniske musiker. “The Irishman” vil også udkomme i år, en biografisk kriminalfilm instrueret af Martin Scorsese og med en stjernespækket rollebesætning, herunder Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci. Filmen følger en bedragers liv og hans forhold til mafiaen.

FAQs

Hvilken film har størst forventninger?

På nuværende tidspunkt er det svært at sige. Marvels “Captain Marvel” og “Avengers: Endgame” vil helt sikkert tiltrække stor opmærksomhed, men også “The Irishman” og “Rocketman” forventes at være populære.

Hvilken film er baseret på en bog?

“The Goldfinch” er baseret på Donna Tartts roman af samme navn.

Hvem er med i “The Laundromat”?

Meryl Streep og Gary Oldman spiller hovedrollerne i filmen, der er instrueret af Steven Soderbergh.

Hvilken film er instrueret af Amy Poehler?

“Wine Country” er Amy Poehlers instruktørdebut.

Hvornår udkommer “Avengers: Endgame”?

“Avengers: Endgame” vil udkomme i maj!

Søgeord søgt af brugere: bedste film 2020, bedste danske film 2018, danske film 2020, A Danish movie

Se videoen om “film der udkommer i 2019”

2019 Latest War Movies – Sniper – Best Action Movies – Hollywood Action Movies 2019

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til film der udkommer i 2019

2019 Latest War Movies - Sniper - Best Action Movies - Hollywood Action Movies 2019
2019 Latest War Movies – Sniper – Best Action Movies – Hollywood Action Movies 2019

bedste film 2020

Bedste film 2020: En liste over årets top film

2020 var et år fyldt med store udfordringer for filmindustrien. Med biografer lukket på grund af pandemien var der færre muligheder for at se nye film på det store lærred. Selvom det var en udfordrende tid, var der stadig mange fremragende film, der blev udgivet i løbet af året. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de bedste film, der udkom i 2020.

1. Nomadland
Nomadland, instrueret af Chloe Zhao og baseret på en roman af Jessica Bruder, følger historien om en kvinde ved navn Fern, der efter at have mistet alt under den økonomiske krise beslutter sig for at tage ud på landevejen i en autocamper. Filmen er et smukt, bevægende portræt af ensomhed og overlevelse og er blevet hyldet af både kritikere og publikum.

2. Sound of Metal
Sound of Metal, instrueret af Darius Marder, følger historien om en heavy metal-drummer, der pludselig mister sin hørelse. Filmen er en stærk fortælling om at miste noget essentielt og lære at finde mening i tilværelsen alligevel. Riz Ahmed leverer en fremragende præstation i hovedrollen.

3. Minari
Minari, instrueret af Lee Isaac Chung, fortæller historien om en koreansk-amerikansk familie, der flytter fra Californien til Arkansas for at starte en farm. Filmen er en bevægende og indsigtsfuld fortælling om familiebånd og Amerikansk drøm og er blevet rost af kritikere for dens universelle appel.

4. Soul
Pixars Soul, instrueret af Pete Docter og Kemp Powers, følger historien om en jazzmusiker, der ved et uheld dør og ender i en anden verden. Filmen er en sjov og rørende fortælling om at finde sin formål og leve livet fuldt ud. Med en stjernecast, inklusiv Jaime Foxx og Tina Fey, tilføjer filmen et strejf af sjov og humor til dens dybdevæv.

5. Da 5 Bloods
Da 5 Bloods, instrueret af Spike Lee, følger en gruppe Vietnam-veteraner, der vender tilbage til landet for at finde de resterende krigsrelaterede artefakter og desuden deres mangeårige kammerats grav. Filmen er en bevægende fortælling om venskab og frygt og giver desuden et stærkt budskab om den stadige modstand mod systemisk racisme.

6. Mank
David Finchers Mank, med Gary Oldman i hovedrollen, udforsker historien bag skabelsen af ​​klassikeren Citizen Kane. Filmen er et kærligt kærlighedsbrev til Hollywoods guldalder og er en stærk fortælling om magt og kunstens plads i samfundet.

7. Another Round
Another Round, instrueret af Thomas Vinterberg, følger historien om fire lærere, der beslutter sig for at teste en teori om at holde en bestemt mængde alkohol i kroppen hele tiden for at forbedre livskvaliteten. Filmen er en skør og underholdende fortælling om midtvejskrise og fælleskab og har en fantastisk præstation af Mads Mikkelsen i hovedrollen.

8. Judas and the Black Messiah
Judas and the Black Messiah, instrueret af Shaka King, følger historien om FBI’s forsøg på at infiltrere og undergrave Black Panther Party i 1960’erne ved hjælp af en informant. Filmen er en stærk, skildring af amerikanske raceforhold og har fremragende præstationer af både Daniel Kaluuya og Lakeith Stanfield.

9. The Trial of the Chicago 7
Aaron Sorkins The Trial of the Chicago 7, baseret på en virkelig historie, følger retssagen mod en gruppe anti-krigs aktivister, der blev anklaget for konspiration og oprør i 1969. Filmen er en spændende retssals-drama med fremragende præstationer fra hele dets ensemble cast.

10. Promising Young Woman
Promising Young Woman, instrueret af Emerald Fennell, følger historien om en kvinde, der hævner en seksuel forbrydelse mod en tidligere klassekammerat. Filmen er en kraftfuld fortælling om retfærdighed, hævn og kvindeforfølgelse og har en fantastisk Rosamund Pike i hovedrollen.

FAQs

Q: Hvad er den bedste film, der udkom i 2020?
A: Det er et vanskeligt spørgsmål, da det kommer an på personlig præference. Men Nomadland, Sound of Metal, og Minari er nogle af de mest roste film, der blev udgivet i 2020.

Q: Er der andre film, der er værd at se fra 2020?
A: Ja, der er mange andre fremragende film fra 2020, såsom Soul, Da 5 Bloods, Mank, Another Round, Judas and the Black Messiah og The Trial of the Chicago 7.

Q: Hvilken film på listen er den mest underholdende?
A: Det er igen et spørgsmål om personlig smag, men Another Round kan tilbyde et sjovt og underholdende kig på midtvejskrise og venskab.

Q: Er disse film alle Oscar-værdige?
A: Mange af disse film har modtaget Oscar-nomineringer, og nogle har allerede vundet priser. Men det er ikke altid ensbetydende med, at de er værdige til priserne, da det kan være subjektivt.

Q: Kan du anbefale en film til en romantisk aften?
A: Selvom nogle af disse film indeholder romantiske underspil, var det ikke deres hovedformål. Hvis du er på udkig efter en romantisk film, kan du overveje en film som Emma eller To All the Boys: P.S. I Still Love You.

Q: Kan jeg finde disse film online?
A: De fleste af disse film kan findes på streamingtjenester som Netflix, HBO, Amazon Prime, og mange andre. Du kan også købe eller leje dem på digital platforme, som iTunes eller Google Play.

bedste danske film 2018

Bedste danske film 2018: Fra komedier til dramaer

2018 var et fremragende år for dansk film med en række imponerende film, der blev udgivet i løbet af året. Fra succesfulde komedier til rørende dramaer havde danske film noget at tilbyde for enhver smag. Her er nogle af de bedste danske film fra 2018, som fortjener at blive set:

Den skyldige
Sebastian Schipper instruerede denne spændende thriller, der fortæller historien om politibetjenten Asger Holm (spillet af Jakob Cedergren), som modvilligt er blevet tvunget til at arbejde fra en nødopkaldscentral. Da en kvinde ringer og hævder at blive myrdet, må Asger bruge al sin intelligens og viljestyrke for at redde kvinden og opklare sagen.

Holiday
Isabella Eklöf instruerede denne provokerende film om en ung kvinde (Victoria Carmen Sonne), der ledsager sin kæreste (Lai Yde) på en luksusferie i Tyrkiet sammen med hans kriminelle bande. Filmen udforsker temaer som vold, seksualitet og magt i en udfordrende, men også fascinerende form.

Journal 64
Christoffer Boe instruerede det fjerde kapitel i den populære Afdeling Q-serie. Filmen følger kriminalkommissær Carl Mørk (spillet af Nikolaj Lie Kaas) og hans assistent Assad (spillet af Fares Fares), som bliver involveret i en mordsag, der fører dem tilbage til en langt dækket op sag fra institutionen “Skt. Hans”. Med en spændende plot og imponerende præstationer af skuespillerne var dette en af ​​årets bedste og mest underholdende danske film.

The House That Jack Built
Lars von Trier er kendt for sine provokerende og kontroversielle film, og The House That Jack Built skuffede ikke fansene. Filmen, som er en af hans mest grafiske til dato, følger seriemorderen Jack (spillet af Matt Dillon), der fortæller sin historie til selverklærede Satan, Verge (spillet af Bruno Ganz). Den var langt fra for alle, men det var en af ​​de mest tankevækkende og visuelt imponerende film i 2018.

Ditte & Louise
Ditte Hansen og Louise Mieritz hævede niveauet for danske komediefilm med deres velkendte show i samme navn. Filmen, som er instrueret af Niclas Bendixen, følger de to venner med samme navn – en succesfuld TV-kvindelig journalist og en tidligere reality-stjerne – på en road trip til udlandet, hvor deres venskab bliver sat på prøve. Med skarpe vittigheder og stærke præstationer var det et godt eksempel på, hvordan komedie kan være både sjovt og tankevækkende.

Lykke-Per
Baseret på Henrik Pontoppidans klassiske roman følger Bille Augusts film en ung mand (spillet af Esben Smed), der drømmer om at forlade landet og finde lykken i Paris. Men hans ambivalence mellem arv og fremtid, tro og tvivl, bliver hans vej til en meget anderledes lykke i livet. Med en smuk præstation af Smed og en betagende visuel stil var det en af ​​de mest rørende og medrivende danske film i 2018.

Den tid på året
Instrueret af Paprika Steen følger filmen en familie, der samles for at fejre jul. Men alt går galt, når hemmeligheder og løgne kommer frem, og følelserne kommer i kog. Den tid på året blev populært betragtet som en af ​​de bedste film om familie og deres interaktioner i 2018 og viste endnu engang, at danske film kan producere gode dramaer.

Når dyrene drømmer
Når Dyrene Drømmer er en mørk fortælling om en ung pige (spillet af Sonia Suhl), der flytter til en lille fiskerby, kun for at opdage, at der er noget mystisk ved menneskerne, der bor der. På samme tid begynder hun at opleve mærkelige forandringer i sin egen krop. Instrueret af Jonas Alexander Arnby, var det en af ​​de mest overraskende og imponerende danske film fra 2018.

Sidste forestilling
Thomas Vinterberg instruerede denne rørende film om en aldrende skuespiller (spillet af Anders W. Berthelsen), der nødtvunget må opgive sin karriere på teatret og i stedet bruge resten af sin tid på hospitalet. Filmen udforsker temaer som kærlighed, forhold og aldring i en overbevisende form, og var en af ​​de mest bevægende danske film i 2018.

FA Q

Hvad var den mest populære danske film i 2018?
Ifølge billetsalget var Den skyldige den mest populære danske film i 2018. Den samlede mere end 260.000 besøgende i biograferne, og det var også en af ​​de mest roste film i året.

Hvilken dansk film fik den bedste anmeldelse i 2018?
Lykke-Per var en af ​​de mest roste film i 2018 og modtog flere priser ved filmfestivaler verden over. Kritikere roste især Esben Smeds præstation, samt smukke visuelle stil og den emotionelle og filosofiske fortælling.

Hvordan bidrog danske film til den globale filmindustri?
Danske film fortsatte med at have en indflydelse på den globale filmindustri i 2018. Med film som The House That Jack Built og Når Dyrene Drømmer, formåede danske instruktører at skabe film, der var både kunstnerisk og kommercial succesfulde. Samtidig producerede danske filmindustri flere film, som blev udvalgt til anerkendte filmfestivaler, heriblandt Cannes.

Hvad er nogle tendenser i den danske filmindustri i 2018?
En af de mest markante tendenser var den fortsatte blomstrende genre af komediefilm, som blev ledsaget af en række stærke dramaer og thrillere. Derudover var der en fokus på at skabe tidløse fortællinger, der kunne overskride kulturelle forskelle og appellere til publikum over hele verden. Der var også større fokus på at inkludere forskellige perspektiver i danske film, med en række film, der undersøgte emner som race, religion og køn på en mere nuanceret og kompleks måde.

Du kan se flere oplysninger om film der udkommer i 2019 her.

Se mere information her: Seneste 245 artikler til dig

så du har læst emneartiklen film der udkommer i 2019. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 74 film der udkommer i 2019

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *