Chuyển tới nội dung
Trang chủ » EM 2020 Håndbold: Danmark kæmper om guldet på hjemmebane

EM 2020 Håndbold: Danmark kæmper om guldet på hjemmebane

Ukraine - Danmark. Håndbold-EM for mænd 2020

em 2020 danmark håndbold

EM 2020: Danmark Håndbold

Den europæiske håndboldmesterskab (EM) afholdes hver andet år, og i 2020 skulle Danmark have været vært for begivenheden sammen med Norge og Sverige. Desværre blev EM 2020 aflyst på grund af COVID-19-pandemien. Danmark, der er forsvarende europamester, ville have været et af de mest spændende hold at følge i turneringen.

Historie om Danmarks håndboldhold

Danmark har en rig håndboldhistorie, og holdet har været et af de mest succesfulde i verden. Det danske herrelandshold vandt deres første medalje i verdensmesterskabet (VM) i 1967, og siden da har holdet vundet en række medaljer i forskellige internationale turneringer.

Den største triumf for det danske håndboldhold kom imidlertid i EM 2008, hvor holdet vandt guld efter en fantastisk finale mod Kroatien. Holdet gentog deres succes i EM 2012 og blev europamestre for anden gang. I EM 2014 nåede Danmark semifinalen, men tabte til Spanien. Holdet fik dog revanche i VM 2019, hvor de slog Spanien i finalen og vandt deres første VM-guld.

Danmarks håndboldhold i EM 2020

Danmark var et af de favorit hold til at vinde EM 2020 sammen med Spanien, Frankrig, Kroatien og Norge. Holdet var også forsvarende europamester, så der var stor spænding omkring, hvordan holdet ville udføre sig i turneringen.

Danmarks træner, Nikolaj Jacobsen, havde udtaget en stærk trup, der inkluderede en blanding af erfarne og unge spillere. Holdets stjernespillere inkluderede Mikkel Hansen, Rasmus Lauge, Henrik Toft Hansen og Niklas Landin, der alle spiller på højt niveau i klubhåndbolden i Europa.

Danmark skulle have spillet deres første kamp i EM 2020 mod Island den 11. januar 2020. Holdet skulle også have spillet mod Schweiz, Østrig, Nordmakedonien og Tjekkiet i gruppespillet. Hvis holdet havde kvalificeret sig fra gruppen, ville de have spillet knockout-kampe mod andre kvalificerede hold.

COVID-19-pandemien

Desværre blev EM 2020 aflyst på grund af COVID-19-pandemien, der spredte sig over hele verden og førte til nedlukninger og aflysninger af store begivenheder. Håndboldturneringen blev aflyst i marts 2020, kort før kampene i gruppespillet skulle have startet.

Aflysningen af EM 2020 var en stor skuffelse for fans af håndboldsporten i Danmark og resten af verden. Men på grund af pandemien måtte arrangørerne træffe den beslutning, da der var risiko for, at virusset ville sprede sig yderligere, hvis tusindvis af mennesker rejste til og fra de forskellige lande for at se eller spille i turneringen.

Der er stadig håb om, at EM i håndbold vil blive genoptaget igen i fremtiden, så spændingen og rivaliseringen mellem holdene kan fortsætte.

Danmarks fremtid i håndboldsporten

Selvom EM 2020 blev aflyst, fortsætter Danmarks herrelandshold i håndbold med at træne og forberede sig til kommende internationale turneringer.

Holdet er stadig regerende VM-mestre og vil være at finde blandt favoritterne, når de næste store turneringer afholdes. Holdet har også en række talenter, der arbejder hårdt for at forbedre deres spil og bidrage til holdet.

FAQs om EM 2020: Danmark Håndbold

Q: Hvorfor blev EM 2020 aflyst?
A: EM 2020 blev aflyst på grund af COVID-19-pandemien, der spredte sig over hele verden og førte til nedlukninger og aflysninger af store begivenheder.

Q: Var Danmark favoritter til at vinde EM 2020?
A: Ja, Danmark var en af de favorit hold til at vinde EM 2020 sammen med Spanien, Frankrig, Kroatien og Norge.

Q: Hvor mange gange har Danmark vundet EM i håndbold før?
A: Danmark har vundet EM i håndbold to gange før, i 2008 og 2012.

Q: Hvornår vil EM i håndbold blive genoptaget?
A: Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår EM i håndbold vil blive genoptaget, men forhåbentlig vil det ske i nær fremtid, når pandemien er under kontrol.

Q: Hvem er Danmarks største stjernespillere i håndbolden?
A: Danmark har en række stjernespillere, herunder Mikkel Hansen, Rasmus Lauge, Henrik Toft Hansen og Niklas Landin, der alle spiller på højt niveau i klubhåndbolden i Europa.

Søgeord søgt af brugere: em håndbold 2020 kvinder, vm 2021 håndbold, em håndbold 2022 mænd, em 2018 håndbold, em håndbold 2022 danmark, em 2020 finale, em håndbold 2014, em 2020 fodbold

Se videoen om “em 2020 danmark håndbold”

Ukraine – Danmark. Håndbold-EM for mænd 2020

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til em 2020 danmark håndbold

Ukraine - Danmark. Håndbold-EM for mænd 2020
Ukraine – Danmark. Håndbold-EM for mænd 2020

em håndbold 2020 kvinder

Em håndbold 2020 kvinder: Danmark har mulighed for medaljer

EM i håndbold for kvinder nærmer sig med hastige skridt og Danmark har gode chancer for at opnå en plads på podiet. EM i håndbold for kvinder afholdes mellem 3.- 20. december i Norge og Danmark. Danmark havde en god turnering i 2018, hvor man sikrede sig en medalje. Holdet er sammensat af nogle af de bedste spillere i verden og det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig i denne turnering.

Dette års turnering er speciel af flere årsager. På grund af Covid-19 pandemien, bliver turneringen gennemført med nye tiltag og restriktioner. Publikum vil være begrænset og spillere og stab vil blive testet hyppigt. På trods af disse udfordringer kan man se frem til en spændende turnering.

Holdet

Danmarks kvindelige håndboldhold har altid været kendt for deres stærke fællesskab og gode samarbejde på banen. Holdet består af en række af de bedste spillere i verden, som kan bidrage med forskellige styrker og kompetencer. Holdet er sammensat af såvel erfarne som unge talenter, som alle har stor international erfaring. Landstræner Jesper Jensen har derfor en god blanding af rutine og ungdom at arbejde med.

Nogle af de mest kendte spillere på holdet inkluderer: Stine Bredal Oftedal, som tidligere er blevet kåret som verdens bedste spiller. Hun er holdets playmaker og er kendt for sin unikke evne til at skabe chancer til sine holdkammerater. Derudover er der også ”Bøtte”, Sanne Hagelskjær som er en af holdets forsvarsspecialister. Hun har tidligere spillet på hold i Tyskland og hendes fysiske styrke og stabilitet gør hende til en vigtig spiller. Endelig har vi også vores topscorer, Trine Østergaard Jensen, som er kendt for sin utrolige evne til at score fra både fløjen og backpositionen.

Danmark har også en række unge talenter, som vil få masser af spilletid i turneringen. Emilie Baungaard er en ung og talentfuld spiller, som kan spille både højre og venstre back. Hun har i de seneste år imponeret i både den danske liga og på A-landsholdet. Endelig har vi også Amalie Grøn som er en ung og talentfuld fløj, som er hurtig og teknisk dygtig. Hun har allerede bevist, at hun er en vigtig spiller for det danske landshold. Som en nyere spiller på holdet kommer der meget pres på hende, men med hendes talent er der store forventninger til hendes præstation.

Modstanderne

Danmark har et krævende program i indledningen af turneringen. I den indledende runde skal Danmark møde Ungarn, Spanien og Kroatien. Alle tre modstandere er stærke og det vil kræve en stærk indsats fra de danske håndboldpiger for at vinde over dem.

Spanien er regerende verdensmestre og har flere af de bedste spillere i verden. De er stærke i både angreb og forsvar og kan bevise sig som en stor udfordring for Danmark. Ungarn og Kroatien er også stærke modstandere og bør ikke undervurderes. Kroatien er især kendt for deres stærke fysik og aggressive stil.

Hvis Danmark kommer igennem den indledende runde og kvalificerer sig til mellemrunden, vil de møde yderligere tre modstandere. Hvem disse modstandere vil være, vil blive bestemt i den indledende runde.

Forventninger

Forventningerne til det danske hold er høje. Selvom turneringen bliver spillet under usædvanlige omstændigheder på grund af Covid-19 pandemien, så skal Danmark fortsat have muligheden for at tage medaljer. Holdet har en stærk trup med mange færdigheder og deres fokus og præcision på banen kan hjælpe dem med at få succes i denne turnering.

Danmark har vist, at de kan spille en god turnering, når det gælder. I 2018 kom Danmark hjem med en flot bronzemedalje og der er også potentiale for medaljer i dette års turnering. Med de rigtige takter og en stærk holdindsats, kan Danmark igen skrive historie i denne turnering.

FAQs

Q: Hvor kan man se EM i håndbold for kvinder?
A: EM i håndbold for kvinder kan ses live på TV3+.

Q: Hvor kan man finde den fulde tidsplan for turneringen?
A: Tidsplanen for turneringen kan findes på EM’s officielle hjemmeside.

Q: Hvordan spilles turneringen på grund af Covid-19 pandemien?
A: Turneringen spilles med restriktioner og tiltag for at minimere risikoen for smittespredning, herunder begrænsning af publikum, hyppig testing af spillere og stab og retningslinjer for rengøring og afstand.

Q: Hvilke lande deltager i turneringen?
A: 16 hold deltager i turneringen inklusiv Danmark, Spanien, Ungarn, Kroatien og flere andre.

Q: Hvordan har Danmark tidligere klaret sig i EM i håndbold for kvinder?
A: Danmark har en stærk historie i EM i håndbold for kvinder. Holdet har tidligere vundet guld, sølv og bronze medaljer. I seneste turnering i 2018 vandt holdet bronzemedaljer.

Q: Hvem er de vigtigste spillere på det danske hold?
A: Nogle af de mest kendte spillere på holdet inkluderer: Stine Bredal Oftedal, Sanne Hagelskjær og Trine Østergaard Jensen. Endvidere er der også unge talenter, som Emilie Baungaard og Amalie Grøn, som vil få masser af spilletid i turneringen.

vm 2021 håndbold

VM 2021 håndbold – Danmark er klar til en spændende turnering

Verdensmesterskaberne i håndbold er en af de største sportsbegivenheder i verden, og Danmark er kendt for at være en førende nation i sporten. I år er Danmark vært for VM 2021 håndbold, og der er stor spænding omkring turneringen. Dette års turnering ville have været afholdt i Egypten i januar, men på grund af COVID-19 blev den udsat til 13.-31. januar 2021 og flyttet til Danmark. I denne artikel vil vi se nærmere på VM 2021 håndbold og finde ud af, hvad der venter os.

Holdene i VM 2021 håndbold

VM 2021 håndbold for mænd består af 32 hold, som er inddelt i otte grupper af fire. De to bedste hold fra hver gruppe vil gå videre til knockout-fasen, som også kaldes slutspillet. Turneringen vil starte med gruppespillet den 13. januar og slutte med finalen den 31. januar.

Herunder er holdene i hver gruppe:

* Gruppe A: Tunesien, Østrig, Norge og Frankrig

* Gruppe B: Brasilien, Spanien, Polen og Tunesien

* Gruppe C: Qatar, Argentina, Japan og Kroatien

* Gruppe D: Bahrain, Congo, Danmark og Argentina

* Gruppe E: Sverige, Schweiz, Nordmakedonien og Finland

* Gruppe F: Portugal, Algeriet, Island og Marokko

* Gruppe G: Egypten, Chile, Ungarn og Belarus

* Gruppe H: Rusland, Slovenien, Sydkorea og Belarus

Danmarks chancer for at vinde VM 2021 håndbold

Danskerne er kendt for at være et af verdens bedste håndboldhold, og de har vundet VM og EM flere gange. Danmark vandt også VM i 2019, og de er blandt favoritterne til at vinde VM 2021 håndbold. Holdet har en stærk trup med erfarne spillere som Niklas Landin (målmand), Henrik Møllgaard (midtforsvar) og Mads Mensah Larsen (playmaker). Der er også unge talenter som Magnus Saugstrup (højre back) og Emil Jakobsen (venstre fløj).

Danmark har en svær gruppe med Bahrain og Congo, som er ukendte modstandere, og Argentina, som er en temmelig stærk modstander. Men med træner Nikolaj Jacobsens taktiske færdigheder og holdets evne til at spille som en enhed, bør Danmark kunne gå videre til knockout-fasen. Det bliver spændende at se, om Danmark kan forsvare deres VM-titel fra 2019 og vinde VM 2021 håndbold på hjemmebane.

Hvordan man kan se VM 2021 håndbold i Danmark

VM 2021 håndbold vil blive vist på både TV og onlineplatforme i Danmark. TV2 vil vise alle Danmarks kampe og de vigtigste kampe i turneringen. Derudover kan man se alle kampe på Håndboldherrerne.dk, som er Dansk Håndbold Forbunds officielle hjemmeside. Der er også mulighed for at se alle kampe live og on-demand på Viaplay, DRTV og TV2 Play.

FAQs om VM 2021 håndbold

Herunder er nogle ofte stillede spørgsmål om VM 2021 håndbold:

Q: Hvorfor blev VM 2021 håndbold flyttet til Danmark?

A: På grund af COVID-19 blev VM 2021 håndbold udsat fra januar til januar og flyttet fra Egypten til Danmark. Danmark var i stand til at arrangere turneringen med kort varsel på grund af landets erfaring med at afholde store sportsbegivenheder og den høje kvalitet af faciliteter.

Q: Hvor kan man købe billetter til VM 2021 håndbold?

A: På grund af COVID-19 er der ikke mulighed for at købe billetter til alle kampe i turneringen. Billetterne vil blive solgt i små mængder til udvalgte kampe, og salget vil ske online på Ticketmaster.dk.

Q: Hvad er reglerne for COVID-19 under VM 2021 håndbold?

A: Alle spillere, trænere og ansatte vil blive testet for COVID-19 regelmæssigt, og der vil være strenge sikkerhedsforanstaltninger på plads for at minimere risikoen for virusoverførsel. Der vil kun være et begrænset antal tilskuere, og de vil blive placeret i sociale afstande, og de vil blive påkrævet at bære ansigtsmasker.

Q: Hvordan kan man holde sig opdateret om VM 2021 håndbold?

A: Man kan følge alle de seneste nyheder og resultater fra VM 2021 håndbold på Dansk Håndbold Forbunds officielle hjemmeside eller på TV2sport.dk. Derudover kan man følge turneringen på sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram.

Du kan se flere oplysninger om em 2020 danmark håndbold her.

Se mere information her: Seneste 245 artikler til dig

så du har læst emneartiklen em 2020 danmark håndbold. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 20 em 2020 danmark håndbold

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *