Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Elton John i Danmark: Legendarisk koncertoplevelse for fans af alle generationer

Elton John i Danmark: Legendarisk koncertoplevelse for fans af alle generationer

FULL Elton John Concert in Horsens, Denmark 7th June 2022 (Farewell Yellow Brick Road Tour)

elton john i danmark

ELTON JOHN I DANMARK

Den engelske rockstjerne og pianist Elton John har en lang og produktiv karriere, der har strakt sig over fem årtier. Han har solgt over 300 millioner plader i hele verden og er en af de mest fremtrædende musikere i vores tid. Elton John har besøgt Danmark mange gange i løbet af sin karriere og har givet mange mindeværdige koncerter til fans i hele landet.

Historien om Elton John i Danmark

Elton John’s første besøg i Danmark var i 1970’erne, hvor han blev en stor stjerne i hele verden. Hans første koncert fandt sted i Falkoner Teatret i København i september 1971. Koncerten blev en stor succes, og Elton John blev hurtigt en favorit blandt publikum i Danmark og det øvrige Europa.

Elton Johns næste besøg i Danmark var i 1976, hvor han gav en række koncerter rundt om i landet. Koncerterne blev en stor succes, og publikum var vilde med Elton Johns klassiske sange som “Rocket Man,” “Tiny Dancer” og “Candle in the Wind.”

I 1980’erne besøgte Elton John Danmark flere gange og gav nogle af sine mest mindeværdige koncerter. En særlig bemærkelsesværdig koncert fandt sted i 1984 i Parken i København. Koncerten blev set af mere end 50.000 fans og var en af de største koncerter i Danmark på det tidspunkt.

I 90’erne og 00’erne fortsatte Elton John med at besøge Danmark og give koncerter rundt om i landet. Han optrådte på mange forskellige steder, herunder Forum i København, Vejle Stadion og Jyske Bank Boxen i Herning. Hans koncerter var altid fyldt med energi og entusiasme, og publikum var vilde med hans musikalske talenter.

Elton Johns seneste besøg i Danmark fandt sted i juni 2019 i Royal Arena i København. Koncerten var en del af hans “Farewell Yellow Brick Road” -turné, der markerede hans sidste officielle turné. Koncerten var en stor succes, og publikum var vilde med at høre nogle af Elton Johns største hits, herunder “Your Song,” “Goodbye Yellow Brick Road” og “I’m Still Standing.”

Elton Johns indflydelse på dansk musik

Elton John har haft en stor indflydelse på dansk musik og har inspireret flere danske musikere, herunder Mads Langer og Kim Larsen. Mange danske musikere har dækket hans klassiske sange, herunder “Rocket Man” og “Tiny Dancer.” Elton John har også samarbejdet med danske musikere som Tim Christensen og Cutfather.

FAQs om Elton John i Danmark

Hvor mange gange har Elton John besøgt Danmark?

Elton John har besøgt Danmark mange gange i løbet af sin karriere. Hans første koncert fandt sted i København i 1971, og hans seneste koncert fandt sted i København i juni 2019.

Hvor har Elton John optrådt i Danmark?

Elton John har optrådt på mange forskellige steder i Danmark, herunder Falkoner Teatret og Parken i København, Vejle Stadion og Jyske Bank Boxen i Herning, og Royal Arena i København.

Hvad er nogle af Elton Johns største hits?

Elton John har skrevet og sunget mange klassiske sange, herunder “Rocket Man,” “Tiny Dancer,” “Candle in the Wind,” “Your Song,” og “Goodbye Yellow Brick Road.”

Hvad er Elton Johns indflydelse på dansk musik?

Elton John har haft en stor indflydelse på dansk musik og har inspireret flere danske musikere, herunder Mads Langer og Kim Larsen. Mange danske musikere har dækket hans klassiske sange, og Elton John har samarbejdet med danske musikere som Tim Christensen og Cutfather.

Hvornår gav Elton John sin sidste koncert i Danmark?

Elton Johns sidste koncert i Danmark fandt sted i juni 2019 i Royal Arena i København. Koncerten var en del af hans “Farewell Yellow Brick Road” -turné, der markerede hans sidste officielle turné.

Søgeord søgt af brugere: elton john – farewell tour danmark, elton john hamburg 2023, elton john 2023, elton john alder, elton john horsens, elton john billetter dba, ticketmaster elton john, elton john koncert 2023 horsens

Se videoen om “elton john i danmark”

FULL Elton John Concert in Horsens, Denmark 7th June 2022 (Farewell Yellow Brick Road Tour)

se mere: dochoidieukhientuxa.com

Billeder relateret til elton john i danmark

FULL Elton John Concert in Horsens, Denmark 7th June 2022 (Farewell Yellow Brick Road Tour)
FULL Elton John Concert in Horsens, Denmark 7th June 2022 (Farewell Yellow Brick Road Tour)

elton john – farewell tour danmark

Elton John – Farvel Tour Danmark

Elton John har annonceret sin sidste turné, og Danmark er en af ​​landene, han vil besøge. “Farvel Yellow Brick Road” -turnéen vil starte den 2. juni i Hamburg og derefter fortsætte til København. Koncerten i Danmark vil finde sted i Royal Arena i København den 4. juni.

Elton John er en af ​​de største musikere nogensinde, og hans sidste turné vil være hans måde at sige farvel til sine fans og takke dem for deres støtte i løbet af hans karriere. Hans koncerter er kendt for at være spektakulære og fulde af energi, og denne turné vil ikke være anderledes.

Hvis du er en fan af Elton John eller bare en musikelsker, er denne koncert et must-see-arrangement. Her er alt, hvad du behøver at vide om Elton John – Farvel Tour Danmark.

Billetter

Billetterne til Elton John – Farvel Tour Danmark vil være tilgængelige fra den 16. november kl. 10:00. Billetterne kan købes online på Billetlugen.dk eller via telefon ved at ringe til +45 70 263 267.

Der vil være forskellige billetpriser tilgængelige afhængigt af placeringen af ​​sæderne i arenaen. De billigste billetter vil koste omkring 750 kr. Priserne vil stige afhængigt af, hvor tæt på scenen du ønsker at sidde.

Hvis du vil have den bedste oplevelse, bør du overveje VIP-billetter. Disse billetter giver dig adgang til premium vistepladser, adgang til VIP-lounge og endda en chance for at møde Elton John backstage.

Opvarmningsband

Opvarmningsbandet til Elton John – Farvel Tour Danmark har endnu ikke været offentliggjort. Vi forventer dog, at det vil være en navngiven band eller musiker, der passer til Elton Johns musikstil og popularitet.

Dørene åbnes

Dørene til Royal Arena i København åbner klokken 18:30, og koncerten starter kl. 20:00. Hvis du er interesseret i merchandise, vil der være en stand tilgængelig, hvor du kan købe souvenirs og Er Elton John-merchandise.

Transport

Royal Arena er let at nå med offentlig transport eller bil. Metroen kører direkte til Royal Arena, og der er også et busstoppested tæt på arenaen. Hvis du kører i bil, er der tilstrækkelig parkeringsplads tilgængelig.

Dress Code

Der er ingen specifik dress code for Elton John – Farvel Tour Danmark. Men du bliver nødt til at tage hensyn til vejret og vælge passende tøj. Det kan blive køligt om aftenen, så husk at medbringe en jakke eller sweater.

Mad og drikke

Der vil være mad- og drikkevarer tilgængelige på Royal Arena under koncerten. Menuen vil omfatte en bred vifte af fødevarer og drikkevarer til rimelige priser. Husk at medbringe kontanter, hvis du vil købe mad og drikke, da der ikke vil være mulighed for at bruge kreditkort.

FAQs

Hvis du har spørgsmål om Elton John – Farvel Tour Danmark, kan du finde svaret på disse FAQ’er.

1. Hvordan kan jeg købe billetter til Elton John – Farvel Tour Danmark?

Du kan købe billetter på Billetlugen.dk eller ved at ringe til +45 70 263 267.

2. Hvornår skal jeg ankomme til Royal Arena?

Dørene åbner kl. 18:30, og showet starter kl. 20:00.

3. Hvad er prisen på billetterne?

Priserne varierer afhængigt af placeringen af ​​sæderne i arenaen. De billigste billetter vil koste omkring 750 DKK.

4. Er VIP-billetter tilgængelige?

Ja, der er VIP-billetter tilgængelige, som giver dig adgang til premium-visningspladser, adgang til VIP-lounge og endda en chance for at møde Elton John backstage.

5. Hvad er transportmulighederne til Royal Arena?

Du kan tage metroen eller busserne til Royal Arena. Der er også mulighed for at køre i bil, da der er tilstrækkelig parkeringsplads tilgængelig.

6. Er opvarmningsbandet blevet annonceret?

Opvarmningsbandet for Elton John – Farvel Tour Danmark er endnu ikke blevet annonceret.

7. Er der mad- og drikkevarer tilgængelige under koncerten?

Ja, der vil være mad- og drikkevarer tilgængelige på Royal Arena. Menuen vil omfatte en bred vifte af fødevarer og drikkevarer til rimelige priser.

8. Hvad er dress coded for Elton John – Farvel Tour Danmark?

Der er ingen specifik dress code, men husk at tage hensyn til vejret og vælge passende tøj, da det kan blive køligt om aftenen.

9. Hvilke sange vil Elton John opføre i sin sidste turné?

Det er ikke kendt, hvilke sange Elton John vil optræde i sin sidste turné. Men han vil sandsynligvis optræde med nogle af sine største hits, såsom “Rocket Man”, “Tiny Dancer” og “Your Song.”

Konklusion

Elton John – Farvel Tour Danmark er en af ​​de bedste koncerter i år. Elton Johns turné er hans måde at takke sine fans og sige farvel på. Hans koncerter er kendt for at være spektakulære og fulde af energi, og denne turné vil ikke være anderledes. Koncerten i Danmark vil finde sted den 4. juni i Royal Arena i København. Billetterne vil være tilgængelige fra den 16. november kl. 10.00. Hvis du vil have den bedste oplevelse, skal du overveje at købe VIP-billetter og møde Elton John backstage. Husk også at medbringe kontanter, hvis du vil købe mad og drikke under koncerten. Der er ingen specifik dress code, men husk at tage hensyn til vejret og vælge passende tøj.

elton john hamburg 2023

Elton John i Hamburg i 2023

Elton John, en af verdens mest succesfulde og bedst kendte musikere nogensinde, vil koncertere i Hamburg den 25. juni 2023. Koncerten er en del af hans afskedsturne “Farewell Yellow Brick Road”, og det vil være hans sidste koncert i Tyskland.

Elton John er kendt for mange hits, herunder “Your Song”, “Rocket Man”, “Candle in the Wind” og “Crocodile Rock”. Han har solgt mere end 300 millioner plader på verdensplan og har vundet adskillige priser, herunder 5 Grammy Awards og en Oscar for bedste originale sang for “Can You Feel the Love Tonight” fra filmen “The Lion King”.

Koncerten i Hamburg vil finde sted i Barclaycard Arena, en af de største indendørs koncertsteder i Tyskland med en kapacitet på op til 16.000 mennesker. Det er forventet, at billetterne til koncerten vil blive udsolgt hurtigt. Så hvis du vil se Elton John live i Hamburg i 2023, skal du ikke tøve med at købe billetterne så snart som muligt.

Farewell Yellow Brick Road – Elton Johns afskedsturné

Elton Johns afskedsturné “Farewell Yellow Brick Road” begyndte i september 2018 og vil vare indtil 2023. Turnéen er opkaldt efter hans berømte album “Goodbye Yellow Brick Road”, der blev udgivet i 1973.

Elton John har udtalt, at han vil bruge de næste år på at tage afsked med sine fans og dele sin musikalske arv med dem. Han har også sagt, at han vil fokusere på at tilbringe mere tid med sin familie og nyde livet uden for rampelyset.

Denne afskedsturné er ikke kun en chance for Elton John at sige farvel til sine fans, men også for hans fans at sige farvel til ham. Det er en mulighed for at opleve en musiker og kunstner, der har haft en stor indflydelse på musikscenen i mere end fire årtier.

Billetter til Elton John koncerten i Hamburg

Billetter til Elton John koncerten i Hamburg den 25. juni 2023 vil være tilgængelige på Ticketmaster. Billetpriserne vil variere afhængigt af pladsen og udsigten. Billetpriserne vil også variere afhængigt af dage og tidsrum.

I betragtning af at det vil være Elton Johns sidste koncert i Tyskland, kan billetpriserne være høje og vil være udsolgt hurtigt. Derfor er det bedst at købe dine billetter så tidligt som muligt.

Du kan også tjekke andre websteder, der sælger billetter til koncerter og begivenheder i Hamburg. Men vær forsigtig med at købe billetter til koncerten fra ikke-autoriserede forhandlere, da disse billetter måske ikke er gyldige.

Transport til Hamburg

Hamburg er en stor by med mange forskellige transportmuligheder. Du kan vælge at rejse til Hamburg med fly, tog eller bil. Hvis du vil rejse med fly, er Hamburg Lufthavn (HAM) den største lufthavn i området og tilbyder mange direkte flyvninger fra forskellige destinationer i Europa og også fra andre dele af verden.

Hvis du vil rejse med tog, er Hamburg Hovedbanegård den største og mest centrale station i byen. Der er mange togforbindelser fra forskellige byer i Tyskland og også fra andre europæiske lande.

Hvis du vil rejse med bil, er der flere veje, der fører til Hamburg, og der er også mange parkeringsmuligheder i byen. Du kan også leje en bil, hvis du vil udforske byen og dens omgivelser på egen hånd.

Overnatning i Hamburg

Der er mange forskellige overnatningsmuligheder i Hamburg, fra luksus hoteller til budgethostels. Det er bedst at booke din indkvartering på forhånd, især hvis du vil besøge byen i løbet af sommeren eller i løbet af en begivenhed eller festival.

Du kan vælge at bo på et hotel eller leje en lejlighed gennem Airbnb eller andre udlejningssider. Der er også mange hostels og fine hoteller i Hamburg, der tilbyder prisvenlige ophold.

FAQs

Hvornår vil billetterne til Elton John koncerten i Hamburg være tilgængelige?

Billetterne vil være tilgængelige på Ticketmaster, men datoen for frigivelsen af billetterne er endnu ikke blevet offentliggjort.

Hvad er kapaciteten i Barclaycard Arena i Hamburg?

Barclaycard Arena i Hamburg har en kapacitet på op til 16.000 tilskuere.

Hvad er den forventede billetpris for Elton John koncerten i Hamburg?

Billetpriserne vil variere afhængigt af pladsen og udsigten. Der er endnu ikke offentliggjort information om priserne.

Hvor kan jeg købe billetter til Elton John koncerten i Hamburg?

Du kan købe billetter hos Ticketmaster og også fra andre websteder, der sælger billetter til koncerter og begivenheder i Hamburg.

Hvordan kan jeg komme til Hamburg?

Du kan rejse til Hamburg med fly, tog eller bil. Hamburg Lufthavn er den største lufthavn i området, og du kan finde mange direkte flyvninger til byen. Hamburg Hovedbanegård er den største og mest centrale station, og der er mange togforbindelser i byen. Hvis du vil rejse med bil, er der flere veje, der fører til Hamburg, og der er også mange parkeringsmuligheder i byen.

Hvor kan jeg bo i Hamburg?

Der er mange forskellige overnatningsmuligheder i Hamburg, fra luksus hoteller til budgethostels. Du kan vælge at bo på et hotel eller leje en lejlighed gennem Airbnb eller andre udlejningssider. Der er også mange hostels og fine hoteller i Hamburg, der tilbyder prisvenlige ophold.

Du kan se flere oplysninger om elton john i danmark her.

Se mere information her: Seneste 245 artikler til dig

så du har læst emneartiklen elton john i danmark. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 90 elton john i danmark

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *